ย้อนกลับ
สกุลเงิน
THB - บาท
USD - ดอลลาร์สหรัฐอเมริกา
GBP - ปอนด์
EUR - ยูโร
JPY - เยนญี่ปุ่น
AUD - ดอลลาร์ออสเตรเลีย
HKD - ดอลลาร์ฮ่องกง
CNY - หยวน
SGD - ดอลลาร์สิงคโปร์
TWD - ดอลลาร์ไต้หวัน
RUB - รูเบิลรัสเซีย
MYR - ริงกิตมาเลเซีย
INR - รูปีอินเดีย.
หมายเหตุ อัตราแลกเปลี่ยนที่แสดงนี้ใช้เพื่อการอ้างอิงเท่านั้น
บริการที่ปรึกษาและธุรกรรมอสังหาริมทรัพย์
บริการสำรวจวิจัยตลาดและที่ปรึกษาการพัฒนาโครงการ
บริการประเมินราคาทรัพย์สิน
บริการบริหารอาคาร
บริการบริหารทรัพยากรอาคาร
เว็บไซต์นี้ใช้คุกกี้เพื่อปรับปรุงและเพิ่มประสบการณ์การใช้งานของท่านในเว็บไซต์นี้ โดยการเข้าใช้เว็บไซต์นี้ ท่านยอมรับเงื่อนไขการใช้คุกกี้ของเรา
ยอมรับ
เมนู
ซื้อเช่าฝากขาย / เช่าค้นหาอสังหาฯ
เลือกสกุลเงิน
THB
เลือกสกุลเงิน
THB - บาท
USD - ดอลลาร์สหรัฐอเมริกา
GBP - ปอนด์
EUR - ยูโร
JPY - เยนญี่ปุ่น
AUD - ดอลลาร์ออสเตรเลีย
HKD - ดอลลาร์ฮ่องกง
CNY - หยวน
SGD - ดอลลาร์สิงคโปร์
TWD - ดอลลาร์ไต้หวัน
RUB - รูเบิลรัสเซีย
MYR - ริงกิตมาเลเซีย
INR - รูปีอินเดีย.
หมายเหตุ: อัตราแลกเปลี่ยนที่แสดงนี้ใช้เพื่อการอ้างอิงเท่านั้น
ค้นหาทั้งเว็บไซต์
ค้นหาทั้งเว็บไซต์
กรุณากรอกคำค้นหา

เกี่ยวกับองค์กร

คุณเอศรา กานต์ ไกรภัสสร์พงษ์ และ คุณศศินนาศ ไกรภัสสร์พงษ์

ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท เรนาต้า อินโนเวชั่น กรุ๊ป จํากัด

ผมเลือกที่จะซื้อบ้านที่นี่ เพราะผมรู้สึกได้ว่า CBRE พยายามทำให้ผมได้บ้านที่ผมอยากได้ ไม่ใช่ ได้บ้านที่เค้าอยากขาย ทุกคอมเมนต์ ทุกความต้องการ ได้ถูกรับฟังและดำเนินการอย่างเต็มที่ เหมือน CBRE เป็นหนึ่งในสมาชิกที่จะได้ใช้ชีวิตในบ้านหลังนี้ร่วมกัน ภายใต้ความเป็นมืออาชีพ

คุณวรางค์ ไชยวรรณ

กรรมการและรองกรรมการผู้จัดการใหญ่อาวุโส
บริษัท ไทยประกันชีวิต จำกัด (มหาชน)

ดิฉันประทับใจทีมขายจาก CBRE มากค่ะ ทางทีมใส่ใจในรายละเอียดและเป็นมืออาชีพ แม้แต่บริการหลังการขาย หากในอนาคตดิฉันคิดจะลงทุน ดิฉันจะเลือกใช้บริการของที่นี่อีกแน่นอนค่ะ

พีรพล นนทสูติ

รองประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท แกรนด์ แอสเสท โฮเทลส์ แอนด์ พรอพเพอร์ตี้ จำกัด (มหาชน)

(ฉบับแปล)

เรียน ท่านผู้เกี่ยวข้อง

ในนามของ บริษัท แกรนด์ แอสเสท โฮเทลส์ แอนด์ พรอพเพอร์ตี้ จำกัด (มหาชน) บริษัทฯ ขอแสดงความขอบคุณและชื่นชมอย่างจริงใจสำหรับการทำงานอย่างหนักและความทุ่มเททั้งหมดที่ซีบีอาร์อีทำให้ตลอดหลายปีที่ผ่านมา

บริษัทฯ ทำงานร่วมกับซีบีอาร์อีตั้งแต่ปี พ.ศ. 2554 ในการเปิดตัวโครงการ ไฮด์ สุขุมวิท 13 ขึ้นอีกครั้งหนึ่ง ซึ่งเป็นโครงการคอนโดมิเนียมมูลค่า 5 พันล้านบาท บริษัทฯ พึงพอใจกับผลงานของซีบีอาร์อีในเวลานั้นเป็นอย่างมาก รวมทั้งเฝ้าดูผลงานและชื่อเสียงของซีบีอาร์อีที่เพิ่มขึ้นในช่วงหลายปีที่ผ่านมา ซึ่งน่าจะเป็นบริษัทที่ปรึกษาด้านอสังหาริมทรัพย์อันดับหนึ่ง ที่มีความเชี่ยวชาญด้านโครงการที่พักอาศัยในประเทศไทย

เมื่อถึงเวลาที่ต้องเลือกบริษัทที่ปรึกษาด้านการขายและการตลาดสำหรับโครงการใหม่ของเราในปี พ.ศ. 2561 บริษัทฯ จึงไม่ลังเลยที่จะเลือกซีบีอาร์อีอีกครั้งสำหรับ ไฮด์ เฮอริเทจ ทองหล่อ โครงการคอนโดมิเนียมสูง 45 ชั้น มูลค่ามากกว่า 6 พันล้านบาท บริษัทฯ ได้ให้ซีบีอาร์อีเข้ามามีส่วนร่วมตั้งแต่ขั้นตอนการวางแผนโครงการ การให้คำปรึกษาเรื่องการออกแบบ และการให้แนะนำในด้านการขายและการตลาด เพื่อค้นหากลยุทธ์ที่มีประสิทธิภาพสูงสุดสำหรับการเปิดตัวโครงการ ทีมงานของซีบีอาร์อีสามารถจัดเตรียมข้อมูลได้อย่างละเอียด อีกทั้งให้คำแนะนำที่เข้าใจง่าย และขั้นตอนถัดไปที่เหมาะสม บริษัทฯ ขอขอบคุณซีบีอาร์อีสำหรับการบริการระดับมืออาชีพที่เป็นเลิศ ความรู้ที่ครอบคลุมเกี่ยวกับตลาด และความสัมพันธ์ในตลาดที่ดีเยี่ยม ตลอดจนบทวิเคราะห์เชิงลึกเกี่ยวกับลูกค้าต่าง ๆ

ทีมงานซีบีอาร์อีได้จัดหาทรัพยากรที่ดีเยี่ยมให้กับบริษัทฯ และเราจะยังคงทำงานกับซีบีอาร์อีต่อไป บริษัทฯ ยินดีอย่างยิ่งที่จะแนะนำซีบีอาร์อีหากคุณกำลังมองหาที่ปรึกษาด้านอสังหาริมทรัพย์ที่สามารถช่วยให้คุณบรรลุเป้าหมายในธุรกิจอสังหาริมทรัพย์

ขอแสดงความนับถือ

ปกรณ์กิจ รังนกใต้

ผู้อำนวยการ
กลุ่มบริษัท ENRICH

(ฉบับแปล)

เรียน ท่านผู้เกี่ยวข้อง

ในนามของทีมงานทั้งหมดในกลุ่มบริษัท ENRICH ขอใช้โอกาสนี้แสดงความขอบคุณอย่างจริงใจต่อการให้บริการด้วยความเป็นมืออาชีพและความพยามยามในการทำงานร่วมกันที่ซีบีอาร์อี ประเทศไทย มีให้กับโครงการ เดอะ มาร์ค เอ็กซ์ควิซิท ราชพฤกษ์-จรัญสนิทวงศ์ โครงการบ้านเดี่ยวระดับลักซ์ชัวรี่ที่มีความทันสมัย ในย่านใจกลางกรุงเทพฯ ฝั่งตะวันตก และรายล้อมไปด้วยสิ่งอำนวยความสะดวกเพื่อตอบสนองการดำเนินชีวิตที่สมบูรณ์แบบ

เป็นครั้งแรกสำหรับบริษัทฯ ที่ได้ทำงานร่วมกับซีบีอาร์อี เนื่องจากบริษัทฯ เชื่อมั่นในเครือข่ายที่กว้างขวาง ผลงานความสำเร็จที่ได้รับการพิสูจน์แล้ว และความสามารถของซีบีอาร์อีในการส่งมอบการบริการคุณภาพสูงให้กับลูกค้าอย่างสม่ำเสมอ นอกเหนือจากบทบาทอันหลากหลายทั้งการขายอย่างมีกลยุทธ์และแผนการตลาดสำหรับโครงการของบริษัทฯ แล้ว ซีบีอาร์อียังมีส่วนร่วมในขั้นตอนการออกแบบ เพื่อให้มั่นใจว่าโครงการของเราตรงกับความต้องการ และเหนือความคาดหวังของลูกค้า รวมทั้งสร้างความพึงพอใจอีกด้วย

นับเป็นประสบการณ์ที่น่าพึงพอใจที่ได้ทำงานกับองค์กรที่มีความเป็นมืออาชีพและมีความน่าสนใจ ซึ่งเห็นได้จากความสำเร็จในการขายโครงการในเฟสที่ 1 ถึง 90% ภายในระยะเวลา 4 เดือน บริษัทฯ เล็งเห็นถึงคุณค่าที่ซีบีอาร์อีเพิ่มให้กับโครงการของเรา ด้วยเหตุผลมากมายเหล่านี้ บริษัทฯ ยินดีเป็นอย่างยิ่งที่จะแนะนำซีบีอาร์อีให้กับท่าน ซึ่งให้บริการด้วยความเป็นเลิศ ให้คำแนะนำในการทำการตลาดอย่างมืออาชีพโดยมุ่งเน้นที่การได้รับผลลัพธ์ และมีตัวแทนขายที่มีความกระตือรือร้นและมีความสามารถ

บริษัทฯ หวังว่าจะได้ร่วมงานกับซีบีอาร์อีอีกครั้งในโครงการต่อไปของเราเร็ว ๆ นี้

สุริยน พูลวรลักษณ์

ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท เมเจอร์ ดีเวลลอปเม้นท์ จำกัด (มหาชน) - เอ็มเจ วัน กรุ๊ป

(ฉบับแปล)

เรียน ท่านผู้เกี่ยวข้อง

ในฐานะตัวแทนของทีมงานและเอ็มเจ วัน กรุ๊ป ซึ่งเป็นกลุ่มบริษัทในเครือ บริษัท เมเจอร์ ดีเวลลอปเม้นท์ จำกัด (มหาชน) ผมยินดีเป็นอย่างยิ่งที่ได้แต่งตั้งซีบีอาร์อีให้เป็นตัวแทนแต่เพียงผู้เดียวในด้านการขายและการตลาดให้กับโครงการบ้านเดี่ยวระดับซุปเปอร์ลักซ์ชัวรี่โครงการแรกของบริษัทฯ มาวิสต้า เพรสทีจ วิลเลจ กรุงเทพกรีฑา

บริษัทฯ เลือกที่จะทำงานกับซีบีอาร์อีเพราะเชื่อมั่นในความสามารถ ประสบการณ์ และความเป็นมืออาชีพ ซีบีอาร์อีมีฐานข้อมูลที่แข็งแกร่ง มีความรอบรู้ในตลาดอสังหาริมทรัพย์อย่างดีเยี่ยม รวมถึงมีข้อมูลเชิงลึกด้านการตลาดและการขายพร้อมด้วยความเป็นมืออาชีพมากที่สุด

โครงการบ้านของบริษัทฯ มีระดับราคาอยู่ที่ 90-170 ล้านบาท ซึ่งเป็นที่น่าสนใจสำหรับตลาดเฉพาะกลุ่ม และบริษัทฯ จำเป็นต้องทำงานร่วมกับทีมงานที่สามารถอธิบายให้ลูกค้าได้ทราบว่า บริษัทฯ ได้คัดสรรสิ่งต่างๆ มาเป็นอย่างดีและใส่ใจในทุกรายละเอียด ไม่ว่าจะเป็นการออกแบบ ฟังก์ชั่นการใช้งาน และวัสดุอุปกรณ์ต่างๆ เพื่อให้เหมาะกับกลุ่มลูกค้าของเรา

ด้วยความสำเร็จในการขายหมดทั้ง 100 % ในโครงการภายในระยะเวลา 1 ปีตามเป้าหมายที่ได้วางไว้ บริษัทฯ มีความพึงพอใจและประทับใจเป็นอย่างมากกับความพยายามอย่างยิ่งยวดที่นำมาซึ่งความสำเร็จของโครงการ

บริษัทฯ หวังว่าจะได้ร่วมงานกับซีบีอาร์อีอีกครั้งในอนาคตอันใกล้นี้ หากคุณกำลังมองหาบริษัทที่ปรึกษาด้านอสังหาริมทรัพย์ที่มีคุณภาพเพื่อเป็นตัวแทนโครงการระดับลักซ์ชัวรี่ของคุณ บริษัทฯ ขอแนะนำซีบีอาร์อีเป็นอย่างยิ่งในฐานะตัวเลือกที่ดีที่สุด


ศุภโชค ปัญจทรัพย์

ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท แอสเซท ไฟว์ กรุ๊ป จำกัด (มหาชน)

เรียน ผู้ที่เกี่ยวข้อง

ในนามของทีมผู้บริหาร บริษัทฯ อยากแสดงความขอบคุณอย่างจริงใจต่อ ซีบีอาร์อี ประเทศไทย สำหรับความสำเร็จอย่างดีเยี่ยมด้านการขายและการตลาดในฐานะที่เป็นตัวแทนขายแต่เพียงผู้เดียวของโครงการ ต้นสน วัน เรสซิเดนซ์ โครงการคอนโดมิเนียมระดับซุปเปอร์ลักซ์ชัวรี่ ถือครองกรรมสิทธิ์โดยสมบูรณ์ บนถนนต้นสน กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย

ด้วยประสบการณ์ที่มากมายและความรู้ที่ลึกซึ้งในด้านตลาดอสังหาริมทรัพย์ของซีบีอาร์อี โครงการของเราสามารถขายได้มากกว่า 85% ภายใน 6 เดือน

บริษัทฯ ขอแนะนำ ซีบีอาร์อี ประเทศไทย เป็นอย่างยิ่งกับทุกคนที่มองหาตัวแทนด้านอสังหาริมทรัพย์ที่มีความเป็นมืออาชีพ และมีความสามารถสูงในประเทศไทย บริษัทฯ หวังว่าเราจะประสบความสำเร็จร่วมกันกับซีบีอาร์อี ประเทศไทยต่อไปในโครงการของเราในอนาคต

ขอแสดงความนับถือ

ศุภโชค ปัญจทรัพย์
ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท แอทเซท ไฟว์ ดีเวลลอปเมนท์

ฐิติวัฒน์ คูวิจิตรสุวรรณ
กรรมการบริหาร
บริษัท แค๊ปสโตน แอสเสท จำกัด

กนกอร หลิมกำเนิด

ผู้ช่วยกรรมการผู้จัดการ กลุ่มธุรกิจพรีเมียมแนวสูง 1
บริษัท พฤกษา เรียลเอสเตท จำกัด (มหาชน)

ซีบีอาร์อีได้รับแต่งตั้งให้เป็นตัวแทนแต่เพียงผู้เดียวในการขายโครงการ เดอะ รีเซิร์ฟ สุขุมวิท 61 ซึ่งเป็นโครงการคอนโดมิเนียมลักซ์ชัวรี่ระดับบนสุดของบริษัทฯ ตั้งอยู่ใจกลางสุขุมวิท บริษัทฯ มีความยินดีที่ได้ร่วมงานกับซีบีอาร์อี ซึ่งให้บริการด้วยความเป็นเลิศ มีความคิดริเริ่มสร้างสรรค์ที่ดี มีความเป็นมืออาชีพ และใส่ใจในทุกรายละเอียด ซีบีอาร์อีมีความรู้ที่หาใครมาเปรียบได้ยากในเรื่องตลาดอสังหาริมทรัพย์และการให้คำปรึกษาเกี่ยวกับการพัฒนาสินค้า บริษัทฯ ยังพบว่าซีบีอาร์อีมีความสามารถอย่างยิ่งในการวางกลยุทธ์การขาย และยังมีวิธีการแก้ไขปัญหาได้ดีอีกด้วย

บริษัทฯ จึงขอถือโอกาสที่ดีนี้ในการสนับสนุนอย่างเต็มที่ให้ซีบีอาร์อีได้รับรางวัล เอเชียแปซิฟิก พร็อพเพอร์ตี้ อวอร์ดส์ ประจำปี 2563 ซีบีอาร์อีเป็นบริษัทที่แตกต่างและมากความสามารถ ช่วยสร้างคุณค่าให้แก่บริษัทใดก็ตามที่ได้ร่วมงานด้วย บริษัทฯ ยังเชื่ออีกด้วยว่า ซีบีอาร์อีสามารถรับมือกับความท้าทายต่างๆ ที่จะเข้ามาได้เป็นอย่างดี

พงศธร จอม สาลักษณ์

ประธานกรรมการบริหาร
บริษัท ซิลเวอร์ฟินน์ ดีเวลลอปเม้นท์ จำกัด

ในนามของบริษัท ซิลเวอร์ฟินน์ ดีเวลลอปเม้นท์ จำกัด เราอยากใช้โอกาสนี้ในการแสดงความชื่นชมอย่างจริงใจสำหรับบริการระดับมืออาชีพ และความร่วมมือของบริษัท ซีบีอาร์อี (ประเทศไทย) จำกัด ต่อโครงการ ฟินน์ อโศก ซึ่งเป็นโครงการคอนโดมิเนียมแนวราบ สไตล์ทรอปิคอลโมเดิร์น ในใจกลางอโศก แวดล้อมไปด้วยสวนสาธารณะและสิ่งอำนวยความสะดวกต่าง ๆ มากมาย ซึ่งเป็นการผสมผสานได้อย่างลงตัวสำหรับไลฟ์สไตล์ของชีวิตในเมืองกับธรรมชาติ

ครั้งนี้เป็นครั้งที่ 2 ที่เราได้มีโอกาสร่วมงานกับซีบีอาร์อีภายใต้แบรนด์ ฟินน์ เนื่องด้วยเรามีความเชื่อมั่นในเครือข่ายที่กว้างขวางของซีบีอาร์อี ผลงานที่ผ่านมา และความสามารถในการให้บริการที่มีคุณภาพดีเยี่ยมต่อลูกค้าอย่างสม่ำเสมอ มากไปกว่าบทบาทต่าง ๆ ที่ซีบีอาร์อีเป็น ทั้งคนวางกลยุทธ์ในการขาย และวางแผนการตลาดแก่โครงการ ซีบีอาร์อียังร่วมในกระบวนการออกแบบเพื่อให้มั่นใจว่าผลิตภัณฑ์ของเราตรงกับความต้องการของตลาด และยิ่งกว่านั้นคือเหนือกว่าความคาดหวังของลูกค้าและนำมาซึ่งความพึงพอใจ

มันเป็นประสบการณ์ที่ยอดเยี่ยมอย่างมากที่เราได้ทำงานกับองค์กรที่ดีระดับมืออาชีพ พิสูจน์ได้จากยอดขายร้อยละ 80 ของจำนวนห้องทั้งหมดในระยะเวลา 1 ปี เราชื่นชมกับคุณค่าที่ซีบีอาร์อีมอบให้แก่โครงการของเรา ด้วยเหตุนี้และที่มากกว่านี้ เราจึงขอแนะนำซีบีอาร์อีในเรื่องของบริการที่เป็นเลิศ ความเป็นมืออาชีพด้านการตลาดที่มุ่งให้ได้ผลลัพธ์ และตัวแทนขายที่มีความกระตือรือร้น เปี่ยมไปด้วยความสามารถ

เรารอคอยที่จะได้ร่วมงานกับซีบีอาร์อีอีกครั้งสำหรับโครงการต่อไป และในการเปิดตัวโครงการฟินน์ เร็ว ๆ นี้

Jittima & Kaare Haukland

ต่อไปนี้ถ้าเราต้องขายหรือซื้ออสังหาริมทรัพย์ต้องให้บริษัท CBRE เท่านั้นคะ เราไว้ใจในการทำงานของบริษัท CBRE มาก คุณแนท ทั้งเก่งและทำงานคล่อง บริการดี รวดเร็วทันใจ นัดเมื่อไหร่มาทันที ดิฉันคิดว่านี่เป็นคุณสมบัติที่ดี่ของเซล์คะ หวังว่าเสียงชื่นชมเล็กน้อยจากลูกค้าคนหนึ่ง จะช่วยเป็นกำลังใจและส่งเสริมการทำงานให้ดียิ่งๆ ขึ้นไปทั้งของคุณแนทและบริษัท CBRE ให้มีความก้าวหน้าและเติบโตต่อไป

Kiatisak Kuntawang

I buy the Equinox condominium by direct visiting to the office at the site. Frankly, I didn’t know that there will be a sale agency like CBRE. I have just wanted to see the room and know more about Equinox as it is closed to my office. At that day I feel that the senior sale person didn’t pay much attention to me, but the young girl, Saichon. She gave me her best service as she could. It seems she is new but willing to sell. I don’t know that probably relate to her career or not. I accepted that part of my decision is her effort and service. She always provides information and help every time I ask for.

จิรวัฒน์ เกตุแสง

รองประธานเจ้าหน้าที่บริหารการสื่อสารการตลาด
บริษัท อมารี เอสเตท จำกัด

ในนามของบริษัท อมารี เอสเตท จำกัด ผมอยากที่จะแสดงความพึงพอใจของเราที่มีต่อความเป็นมืออาชีพของบริษัท ซีบี ริชาร์ด เอลลิส (ประเทศไทย) จำกัด และทีมงานที่ได้ร่วมงานกับเรา   เรามีความยินดีที่ได้ซีบีอาร์อีเป็นตัวแทนขายแต่เพียงผู้เดียวสำหรับ อมารี เรสซิเดนซ์ หัวหิน ซึ่งเป็นคอนโดมิเนียมพร้อมบริการระดับโรงแรม (hotel-serviced condominium) แห่งแรกของเราในหัวหิน  ซีบีอาร์อี ไม่เพียงแต่ประสบความสำเร็จในการขาย อมารี เรสซิเดนซ์ หัวหิน  แต่ยังแสดงให้เห็นถึงศักยภาพของตลาดและการบริการที่เป็นมืออาชีพในด้าน

 1. การแนะนำแคมเปญด้านการตลาดและการวางกลยุทธ์ทางการขาย
 2. การแนะนำเรื่องการส่งเสริมการขาย การชำระเงิน และการกำหนดราคา
 3. การประสานของกิจกรรมทางด้านการตลาด
 4. การนำเสนอข้อมูลที่อัพเดทเกี่ยวกับตลาดอสังหาริมทรัพย์ในหัวหิน

เรามีความพอใจเป็นอย่างมากกับบริการที่เป็นมืออาชีพของซีบีอารือี และจะใช้บริการของซีบีอารือีต่อไปในอนาคตอันใกล้

Somchai Amnueypornsakul

Albright Holdings Co., Ltd.
It is the second year that we, Albright Holdings, has been working with CB Richard Ellis as the sole agent to market our condominium project, Bright Sukhumvit 24.

Under a competitive and challenging market environment, CB Richard Ellis has put their best effort and proven their professionalism and expertise in selling and marketing the condominium project. So far, we have sold out the first phase and continued to market the second phase this year.

We have received positive feedback and developed relationship with the customers through CB Richard Ellis.

The following are the services CB Richard Ellis has provided to us during the past year:
 • Market update
 • Strategic marketing plan
 • Planning and execution of advertising and public relations
 • Planning and execution of events and exhibitions
 • Pricing strategy
 • Promotion strategy
 • Sales operations
 • Customer relationship management
We also find CB Richard Ellis has a strong teamwork and high commitment to market and sell the project for us.

Therefore, we are pleased to recommend CB Richard Ellis and to continue working with them for our next projects.

Harold Olaya Leon

Vice President Operations
Amari Estates Co., Ltd.
CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd. (“CBRE”) has been appointed as the Sole Agent to assist the sales effort of Amari Residences Hua Hin, Hua Hin’s first hotel-serviced condominium (the “Project”).

We choose to work with CBRE because we believe in its capabilities, experience and professionalism. With its deep market knowledge, extensive client’s network and professional team, CBRE is the right partner to represent our Project.

CBRE has made every effort and provided its expertise in the following areas:
 • To advise on the product design, layouts, unit mix and specifications
 • To advise on marketing and sales strategy for the Project
 • To advise on pricing strategy
 • To coordinate sales operations
 • To market the Project
 • To provide up-to-date market information in relation to the Hua Hin property market
These services have been provided with the utmost professionalism and in a timely manner. Sales at Amari Residences Hua Hin have been very satisfactory and we greatly appreciate the value that CBRE has added to our Project.

We congratulate CBRE team on their efforts to market Amari Residences Hua Hin and look forward to sustaining the success we have achieved together.

Suriyon Poolvoralaks

Chief Executive Officer
Major Development PCL.

We, Major Development Pcl., deeply appreciate CB Richard Ellis’s professional services and teamwork which have been provided to our company for the past many years. We are delighted to have chosen CBRE to be our partner in representing our high-end condominium projects as the sole agent.

CBRE has brought valuable and insightful market proficiency in supporting our market leadership position. We are highly satisfied with their professional sales and marketing team which we have found above all others. On behalf of Major Development Pcl., I strongly recommend CBRE for their excellences.

We look forward to working with CBRE more in the future and to strengthen our fruitful relationship for the years to come.

Thanks to CBRE for the job well done.

Pachara Nithivasin

Managing Director
Narai Property Co., Ltd.
It was the first time that Narai Property Co., Ltd. had decided to appoint a sole agent to market and sell its high-end condominium project, Amanta Lumpini.

On behalf of Narai Property, I am happy to confirm that our team was very pleased to appoint CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd. to undertake this role as
we believe in its capabilities and professionalism.

Throughout the sole agency period, CBRE has demonstrated its excellence with its insightful market expertise, particularly in the following areas:
 • Advising on marketing campaigns, marketing budgets, and marketing channels
 • Advising on sales strategies, pricing and coordinating sales operations
 • Creating and implementing sales and marketing activities
 • Delivering clear and comprehensive reports to facilitate communication between the teams
We are extremely content with the above services which CBRE has provided and we are therefore very pleased to recommend CBRE.

Valaithip Charanachitta

Managing Director
Thai Contractors Asset Co., Ltd.
CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd. (“CBRE”) has been appointed as the Sole Agent to assist the marketing and sales campaign of Oriental Residence – the luxury leasehold condominium project on Wireless Road, Bangkok since July 2008.

CBRE has made all efforts and provided a consultancy on their expertise including the following:
 1. Advise on the product design, pricing, sales strategies, marketing strategies and budget, marketing channels and suggestion on promotion and payment term.
 2. Planning and execution of advertising, events and promotions.
 3. Market the project to key and niche clients’ group.
 4. Provide up-to-date information related to the Bangkok property market.
All the above services, along with CBRE’s strong teamwork have impressed us and added value to our product and we are pleased to give them the recommendation.

Chollachat Meksupha

VP Asset Management and Development
Pacific Star International (Thailand) Ltd.
Pacific Star International (Thailand) Ltd. has appointed CBRE as the sole agent to market our high-end condominium project on Sukhumvit 55, known as Eight Thonglor Residences, since October 2008.

Since the appointment was made, CBRE has continuously provided valuable marketing and sales strategies for the project. Thanks to its experience, strong client network and in-depth knowledge of the property market, CBRE has closed many successful deals at Eight Thonglor Residences and we are extremely satisfied with the professional services and efforts which CBRE has brought to our project.

On behalf of Pacific Star, I strongly recommend CBRE on the basis of its service excellence and look forward to working with CBRE again in the future.

Ron Paul Fineman

Director
Nova Luxury Developemtns Co., Ltd.
On behalf of Nova Luxury Development, I am delighted to confirm that our team was very pleased to appoint CBRE (Thailand) as the sole agent for the sale of The Palm Pattaya due to its expertise, capabilities and professionalism.

Nova Luxury Development had decided to appoint a sole agent to market and sell its high-end condominium in Pattaya from the pre-launch of the project in December 2010 until the present day.

During the sole agency period, CBRE consistently demonstrated its excellence, showing its insightful knowledge of the market and of consumer behavior. It provided invaluable assistance in the following area ….

We have been extremely content with the services which CBRE has provided and will continue to appoint CBRE again in the future. We are therefore very pleased to recommend CBRE to anyone.

Billion P. Lai

Chief Executive Officer
Canapaya Property Co., Ltd.

Canapaya Property Co., Ltd is delighted to appoint CBRE Thailand as the sole agent of Canapaya Residences. Being a new developer, we have truly benefited from the invaluable advice provided by the CBRE Team, which greatly demonstrates their knowledge of the Bangkok property market, as well as their years of experience. The dedication and commitment we have received from the CBRE were outstanding, and the sales teams were knowledgeable and always willing to offer assistance.

Overall, we were impressed by the expertise and the quality of service provided by CBRE, and certainly recommend CBRE to both experienced players and new players in the Bangkok real estate industry.

Sirinont Srikureja

Managing Directior
Perfect Prestige Property Company Limited

This letter serves to my sincere recommendation. Perfect Prestige Property Company Limited has appointed CBRE as sole agent and marketing consultant for our project “DAZZLE” Sukhumvit Soi 7.

The genuineness, service, and recommendations we received from CBRE have been impeccable. The team has full dedication to their objective of fulfilling both the developer’s and client’s interest customer centric. Beyond that, CBRE has a comprehensive knowledge of the Thai real estate industry. Their professionalism inspires DAZZLE group that CBRE will always be our first choice of agency.

Keep up your good work!

อภิภู พรหมโยธี

กรรมการผู้จัดการ
บริษัท ณวรางค์ แอสเซท จำกัด

We, at Navarang Asset Co., Ltd., would like to extend our appreciation to CBRE Thailand in terms of their contribution to design development and marketing consultancy and as our sole agent for Na Vara Residences.  Appointing CBRE Thailand as our sole agent was one of the greatest decision we have ever made.  With CBRE’s expertise and professionalism, we were able to achieve the sales target of 100% within 1 day.  It has been clearly shown that CBRE Thailand provides proficiency in the following areas

 • Providing up-to-date information of the property market
 • Advising on project design development
 • Advising on marketing and sales strategies as well as marketing budget and activities
 • Delivering outstanding and comprehensive sales report

We highly appreciate their outstanding efforts that led to the success of our project.  We would highly recommend CBRE Thailand as a source of extraordinary expertise and service, professional design and marketing advice with very competent sales agents.  We are looking forward to sustaining the success we have achieved together with CBRE Thailand in our future development.

ธนวันต์ ชัยวัฒนะ

กรรมการผู้จัดการ
บริษัท แมกโนเลีย ไฟน์เนสท์ คอร์ปอเรชั่น จำกัด และ บริษัท ดิ ไอคอนสยาม ซูเปอร์ลักซ์ เรสซิเดนซ์ คอร์ปอเรชั่น จำกัด

On behalf of Magnolia Finest Corporation Limited and ICONSIAM Superlux Residences Corporation Limited, we are very pleased to work with CBRE Thailand, our appointed sales and marketing agent for The Residences at Mandarin Oriental, Bangkok, Magnolias Waterfront Residences at ICONSIAM and Magnolias Ratchadamri Boulevard.

CBRE is renowned for offering the quality of support that befits our outstanding luxury projects with a dedication to service that leads the market. CBRE has demonstrated excellent support and commitment to our projects.

With the strongest team in sales and marketing in Bangkok, CBRE has demonstrated its knowledge and expertise in enhancing our product sales and our customer experience. We will continue to work with CBRE Thailand now and in the future, and we can certainly recommend CBRE to experienced and new investors in the Bangkok real estate industry.

Thank you for your kind ongoing interest and support for Magnolias Finest Corporation Limited and ICONSIAM Superlux Residences Corporation Limited.

เค็นเน็ต วู

Through CBRE, I was able to get my condo sold quickly and at a satisfactory price.  All sales staff were extremely professional. It was clear to me that CBRE home sales department is a highly capable organization with tremendously skillful personnel.

ธานินทร์ ลีนะบรรจง

ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
Klass Asset Co., Ltd. & Klass Realty Co., Ltd.

We, Klass Assets Co., Ltd. and Klass Realty Co., Ltd., highly appreciate CBRE’s professional and teamwork at Klass Siam and Klass Sarasin, the luxury freehold low-rise condominium project in the Siam and Sarasin area.

We chose to work with CBRE because we believe in its capability, experience and professionalism; CBRE has made every effort and provided its expertise in the following areas:

•  Advising on pricing and terms of payment
•  Advising on marketing budget, marketing and sales strategy, activity with promotional campaigns
•  Providing up-to-date information of the property market
•  Delivering clear and comprehensive marketing and sales report

These services have been provided with the utmost professionalism, with result of 100% sales within only 1 month for Klass Siam and 96% sales for Klass Sarasin. We greatly appreciate the value that CBRE has added to our project. I strongly recommend CBRE on the basis of its excellent service, professional marketing advice, and competent sales agents and look forward to working with them again in the near future.

Dr. Carlisle ST Elma Boyce

Alisa is very “customer focus” and her ready willingness to change her plans just to take me to see the Show Unit even though I initially had no intention of purchasing a unit is an excellent example of this. I also enlisted her help in getting a contact in Chang Mai for a friend who was exploring purchasing a retirement home there and was impressed by her prompt response in getting back to me next day with the necessary contact details. 

Suggestion: This pro-active f/u by CBRE is overdue and provides the client with an effective feedback channel.

I will recommend CBRE's services to my friends and will continue using CBRE for my future requirements.

พอล สเกลตัน

เรียน คุณอลิวัสสา


ผมต้องการที่จะเขียนมาหาคุณเพื่อแจ้งให้ทราบเกี่ยวกับประสบการณ์ที่ดีเยี่ยมในบริการที่ผมได้รับจากซีบีอาร์อี และโดยเฉพาะจากคุณอรอร สุวรรณมงคล

ผมเพิ่งขายคอนโดในกรุงเทพฯ โดยมีคุณอรอรเป็นผู้ช่วยเหลือผมในทุก ๆ ขั้นตอนตลอดการขาย  เธอมีความเอาใจใส่ในการบริการลูกค้าและมีความเป็นมืออาชีพอย่างมาก

แน่นอนว่าผมจะแนะนำบริษัทซีบีอาร์อีกับเพื่อน ๆ ของผม และถ้าผมจะซื้ออสังหาริมทรัพย์อื่น ๆ ในกรุงเทพในอนาคต ผมจะติดต่ดคุณอรอร


ขอแสดงความนับถือ

Suriya Poolvoralaks

Managing Directior
Major Development Public Company Limited

Mr. J

We are writing in to bring your attention to the excellent customer service that we have the pleasure to experience with one of your employees, Khun Chamaiporn Sukprasertchai, when we recently successfully transacted the purchase of a condominium located at Charoen Nakorn.

Khun Chamaiporn conducted herself in a most professional manner exhibiting acts of utmost integrity and patience in bringing the Seller, Mr. J and Ourselves to finally have the contract inked after a trying and difficult one and a half years of "toing and froing/yes and no" scenario from the Seller.  Without her outstanding hard work, tenacity and utmost patience, this transaction would never have happened. 

We are truly grateful to Khun Chamaiporn for going the extra lengths to finding and realizing our Dream Home, and to top it up, we have found a friend in Mr. J and Khun Chamaiporn, a bonus indeed.

To end this Letter, a big Kudos to Khun Chamaiporn and Congratulations to CBRE for possessing such an invaluable employee.

Bruce and Julie

We would like to let you know our experience working with you in purchasing our condo unit at Bright SKV24.

Professionalism: Every step of the way since we stopped by at the project, you have been very professional in dealing with us. You have a very good knowledge of the project and explained to us all of the available units and options. We immediately felt very comfortable with you and quickly trust the information you were providing.

Informative: You have been very information on all the questions we had and when you don’t have the answer, you will seek out to the right person and provide us with the answer. You also go out of your way to ensure that we have clear understanding of the process and keep us up to date with progress.

In general, we are delighted that we have met you and we had/are dealing with you continuously. You are very accommodating and very pleasant person to deal with. We certainly will recommend/refer you to our friends and family and look forward to working with you in the future on other property investments.

Thanks again for all your help and support.

Hidehiko Kojima

Mrs. Jintana’s services are quick, prompt and sincere.  She not only replied my inquiries but also arranged one more thing, such as she informed her colleagues to solve my inquiries as soon as possible. I think Mrs Jintana knew how to satisfy her client through her knowledge and skills.

Actually, I came Bangkok to sign up other condominium. But when I visited at sales office of Bright 24, she answered my questions promptly and responded quickly. So I trusted her, changed my mind and signed up Bright condo.  Whenever I questioned and requested her, she responded quickly and promptly.

Bright 24 Building B A1 Floor 8

…There are lots of “Bright things” to say about you assisting us get the new home.  Believed it started with the first impression on how you introduce us the Bright project.  For both personal and professional ways, you made us feel this place home.

The service that we got from you is exceptional.  We do not have to worry once we asked for your assistance.  For overall, I do not have issue to complain. We are happy to work with you on getting this new condo.

We are wishing you good luck and success for your career.

Andy Zhao

Dear Jintana and CBRE,
   
I am Andy Zhao living at Bright Tower-A, room: 96/xxx.

Dear Poly is my seller.  She is wonderful person.  She take care everything to my new condo when I wasn’t here in Bangkok.  Her sales service is so nice and makes me so relax.  She is my lucky person in Thailand.  I am so happy living at Bright.  Thanks a lot to Poly for doing everything for me.  Thanks again!

Robert Wittebrood

Director of Food & Beverage
Looking for a luxury condo in Bangkok we were impressed with Khun Alisa Tiwawanwong our sales manager for CBRE. Khun Alisa went out of her way to find us a suitable apartment, that perfectly matched the needs of both my wife and myself without having to visit various unnecessary properties. Also the after sales was impressive, calling in to see if we were satisfied with our purchase, as well as removing us from the CBRE database pushing for an additional sales. It feels as they really care. We have certainly recommend CBRE to all our friends without any hesitations.

Malee

Dear K.Nattakarn,

I don't know what words I should use to explain how professional as a sales and marketing person you are. I only know that you are the best real estate sales staff I've ever dealt with.

From day one we met at Q-Langsuan I was so impressed with the way you carry yourselves as both CBRE staff and as a client advisor. You gave me the advantages and disadvantages of each unit and the key reasons why I had to invest with Q-Langsuan. Finally I end up with two units of my own and one more unit for my brother in law.

You always provide fantastic services, coordinating with engineering work, administration, leasing service and lend hand to help any issue requested without hesitation.

In person you are such a knowledgeable CBRE sales staff who always survey the market to keep customer updated. I'm sure that you are the value asset of CBRE and will make a wonderful manager in the future.

Good luck and all the best to you.

Warmly,

Manu SawangJaeng

Country Manager for Thailand and Indochina
Pfizer
Khun Sunadda,

I am very impressed about you try to detail and demonstrate condominium information to accelerate my decision to buy Amanta which is very good location and reasonable price. Also your team is very nice.

Wacharee Potivihok

I write with reference to answers I received from Khun Pui, Ms. Pichitra Kaewprasertsilp.

I met her for the first time at Q Langsuan when my daughter and I walked in to see the show units.  That day, Khun Pui happened to be on duty there.

She is extremely helpful.  Whatever information we required from her was provided promptly.  All her info. was correct and up-to-date which really made my decision, whether to buy or not, much easier. She is truly different from all salespersons I have ever met.  After 2 meetings with her, I signed the contract with payment and transfer completed within the required time.

I met her again at the organized event for Saladaeng Residences and St. George Town.  She still impresses me with her eagerness to provide the best services for clients, in friendly and business like manners.
If CBRE has more personnel like Khun Pui, I am sure clients will return to CBRE again and again.

Thank you very much for your attention.

Dr. Simon Christofides

My name is Dr Simon Christofides and I am writing to give you feedback on one of your staff. Her name is Miss Busayapa Sutinyamanee.

She recently represented me during the purchase I made of Royce Private Residences. This is the 7th property I have purchased in London, Hong Kong, Singapore and now Bangkok and I must let you know that her performance was excellent. I can honestly say that she went far beyond what was expected of her and her attention to detail even after the handover was very impressive.
I will definitely recommend your firm and the services of Miss Busayapa - its was a pleasure seeing how easy it was to purchase the condo.
 
Many thanks for your attention and hopefully my feedback will help you assess the performance of your team.

Kornwipa Srijamroen

Marketing Director
Hello Bangkok Trivision Co., Ltd.
“Beyond expectation since you have been providing 7/24 pre & post sale service with welcome always, very impressive ka”

I mean that.

Ongkowidjaja, N

Ms. Jintana has provided us with excellent level of service.  She has a very kind and polite attitude, making it easy for my wife and myself to conduct business with CBRE through her.  Any question and concerns that we have, Ms Jintana always responded promptly and clearly.

คุณเอศรา กานต์ ไกรภัสสร์พงษ์ และ คุณศศินนาศ ไกรภัสสร์พงษ์

ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท เรนาต้า อินโนเวชั่น กรุ๊ป จํากัด

ผมเลือกที่จะซื้อบ้านที่นี่ เพราะผมรู้สึกได้ว่า CBRE พยายามทำให้ผมได้บ้านที่ผมอยากได้ ไม่ใช่ ได้บ้านที่เค้าอยากขาย ทุกคอมเมนต์ ทุกความต้องการ ได้ถูกรับฟังและดำเนินการอย่างเต็มที่ เหมือน CBRE เป็นหนึ่งในสมาชิกที่จะได้ใช้ชีวิตในบ้านหลังนี้ร่วมกัน ภายใต้ความเป็นมืออาชีพ

คุณวรางค์ ไชยวรรณ

กรรมการและรองกรรมการผู้จัดการใหญ่อาวุโส
บริษัท ไทยประกันชีวิต จำกัด (มหาชน)

ดิฉันประทับใจทีมขายจาก CBRE มากค่ะ ทางทีมใส่ใจในรายละเอียดและเป็นมืออาชีพ แม้แต่บริการหลังการขาย หากในอนาคตดิฉันคิดจะลงทุน ดิฉันจะเลือกใช้บริการของที่นี่อีกแน่นอนค่ะ

พีรพล นนทสูติ

รองประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท แกรนด์ แอสเสท โฮเทลส์ แอนด์ พรอพเพอร์ตี้ จำกัด (มหาชน)

(ฉบับแปล)

เรียน ท่านผู้เกี่ยวข้อง

ในนามของ บริษัท แกรนด์ แอสเสท โฮเทลส์ แอนด์ พรอพเพอร์ตี้ จำกัด (มหาชน) บริษัทฯ ขอแสดงความขอบคุณและชื่นชมอย่างจริงใจสำหรับการทำงานอย่างหนักและความทุ่มเททั้งหมดที่ซีบีอาร์อีทำให้ตลอดหลายปีที่ผ่านมา

บริษัทฯ ทำงานร่วมกับซีบีอาร์อีตั้งแต่ปี พ.ศ. 2554 ในการเปิดตัวโครงการ ไฮด์ สุขุมวิท 13 ขึ้นอีกครั้งหนึ่ง ซึ่งเป็นโครงการคอนโดมิเนียมมูลค่า 5 พันล้านบาท บริษัทฯ พึงพอใจกับผลงานของซีบีอาร์อีในเวลานั้นเป็นอย่างมาก รวมทั้งเฝ้าดูผลงานและชื่อเสียงของซีบีอาร์อีที่เพิ่มขึ้นในช่วงหลายปีที่ผ่านมา ซึ่งน่าจะเป็นบริษัทที่ปรึกษาด้านอสังหาริมทรัพย์อันดับหนึ่ง ที่มีความเชี่ยวชาญด้านโครงการที่พักอาศัยในประเทศไทย

เมื่อถึงเวลาที่ต้องเลือกบริษัทที่ปรึกษาด้านการขายและการตลาดสำหรับโครงการใหม่ของเราในปี พ.ศ. 2561 บริษัทฯ จึงไม่ลังเลยที่จะเลือกซีบีอาร์อีอีกครั้งสำหรับ ไฮด์ เฮอริเทจ ทองหล่อ โครงการคอนโดมิเนียมสูง 45 ชั้น มูลค่ามากกว่า 6 พันล้านบาท บริษัทฯ ได้ให้ซีบีอาร์อีเข้ามามีส่วนร่วมตั้งแต่ขั้นตอนการวางแผนโครงการ การให้คำปรึกษาเรื่องการออกแบบ และการให้แนะนำในด้านการขายและการตลาด เพื่อค้นหากลยุทธ์ที่มีประสิทธิภาพสูงสุดสำหรับการเปิดตัวโครงการ ทีมงานของซีบีอาร์อีสามารถจัดเตรียมข้อมูลได้อย่างละเอียด อีกทั้งให้คำแนะนำที่เข้าใจง่าย และขั้นตอนถัดไปที่เหมาะสม บริษัทฯ ขอขอบคุณซีบีอาร์อีสำหรับการบริการระดับมืออาชีพที่เป็นเลิศ ความรู้ที่ครอบคลุมเกี่ยวกับตลาด และความสัมพันธ์ในตลาดที่ดีเยี่ยม ตลอดจนบทวิเคราะห์เชิงลึกเกี่ยวกับลูกค้าต่าง ๆ

ทีมงานซีบีอาร์อีได้จัดหาทรัพยากรที่ดีเยี่ยมให้กับบริษัทฯ และเราจะยังคงทำงานกับซีบีอาร์อีต่อไป บริษัทฯ ยินดีอย่างยิ่งที่จะแนะนำซีบีอาร์อีหากคุณกำลังมองหาที่ปรึกษาด้านอสังหาริมทรัพย์ที่สามารถช่วยให้คุณบรรลุเป้าหมายในธุรกิจอสังหาริมทรัพย์

ขอแสดงความนับถือ

ปกรณ์กิจ รังนกใต้

ผู้อำนวยการ
กลุ่มบริษัท ENRICH

(ฉบับแปล)

เรียน ท่านผู้เกี่ยวข้อง

ในนามของทีมงานทั้งหมดในกลุ่มบริษัท ENRICH ขอใช้โอกาสนี้แสดงความขอบคุณอย่างจริงใจต่อการให้บริการด้วยความเป็นมืออาชีพและความพยามยามในการทำงานร่วมกันที่ซีบีอาร์อี ประเทศไทย มีให้กับโครงการ เดอะ มาร์ค เอ็กซ์ควิซิท ราชพฤกษ์-จรัญสนิทวงศ์ โครงการบ้านเดี่ยวระดับลักซ์ชัวรี่ที่มีความทันสมัย ในย่านใจกลางกรุงเทพฯ ฝั่งตะวันตก และรายล้อมไปด้วยสิ่งอำนวยความสะดวกเพื่อตอบสนองการดำเนินชีวิตที่สมบูรณ์แบบ

เป็นครั้งแรกสำหรับบริษัทฯ ที่ได้ทำงานร่วมกับซีบีอาร์อี เนื่องจากบริษัทฯ เชื่อมั่นในเครือข่ายที่กว้างขวาง ผลงานความสำเร็จที่ได้รับการพิสูจน์แล้ว และความสามารถของซีบีอาร์อีในการส่งมอบการบริการคุณภาพสูงให้กับลูกค้าอย่างสม่ำเสมอ นอกเหนือจากบทบาทอันหลากหลายทั้งการขายอย่างมีกลยุทธ์และแผนการตลาดสำหรับโครงการของบริษัทฯ แล้ว ซีบีอาร์อียังมีส่วนร่วมในขั้นตอนการออกแบบ เพื่อให้มั่นใจว่าโครงการของเราตรงกับความต้องการ และเหนือความคาดหวังของลูกค้า รวมทั้งสร้างความพึงพอใจอีกด้วย

นับเป็นประสบการณ์ที่น่าพึงพอใจที่ได้ทำงานกับองค์กรที่มีความเป็นมืออาชีพและมีความน่าสนใจ ซึ่งเห็นได้จากความสำเร็จในการขายโครงการในเฟสที่ 1 ถึง 90% ภายในระยะเวลา 4 เดือน บริษัทฯ เล็งเห็นถึงคุณค่าที่ซีบีอาร์อีเพิ่มให้กับโครงการของเรา ด้วยเหตุผลมากมายเหล่านี้ บริษัทฯ ยินดีเป็นอย่างยิ่งที่จะแนะนำซีบีอาร์อีให้กับท่าน ซึ่งให้บริการด้วยความเป็นเลิศ ให้คำแนะนำในการทำการตลาดอย่างมืออาชีพโดยมุ่งเน้นที่การได้รับผลลัพธ์ และมีตัวแทนขายที่มีความกระตือรือร้นและมีความสามารถ

บริษัทฯ หวังว่าจะได้ร่วมงานกับซีบีอาร์อีอีกครั้งในโครงการต่อไปของเราเร็ว ๆ นี้

ดูเพิ่มเติม

สุริยน พูลวรลักษณ์

ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท เมเจอร์ ดีเวลลอปเม้นท์ จำกัด (มหาชน) - เอ็มเจ วัน กรุ๊ป

(ฉบับแปล)

เรียน ท่านผู้เกี่ยวข้อง

ในฐานะตัวแทนของทีมงานและเอ็มเจ วัน กรุ๊ป ซึ่งเป็นกลุ่มบริษัทในเครือ บริษัท เมเจอร์ ดีเวลลอปเม้นท์ จำกัด (มหาชน) ผมยินดีเป็นอย่างยิ่งที่ได้แต่งตั้งซีบีอาร์อีให้เป็นตัวแทนแต่เพียงผู้เดียวในด้านการขายและการตลาดให้กับโครงการบ้านเดี่ยวระดับซุปเปอร์ลักซ์ชัวรี่โครงการแรกของบริษัทฯ มาวิสต้า เพรสทีจ วิลเลจ กรุงเทพกรีฑา

บริษัทฯ เลือกที่จะทำงานกับซีบีอาร์อีเพราะเชื่อมั่นในความสามารถ ประสบการณ์ และความเป็นมืออาชีพ ซีบีอาร์อีมีฐานข้อมูลที่แข็งแกร่ง มีความรอบรู้ในตลาดอสังหาริมทรัพย์อย่างดีเยี่ยม รวมถึงมีข้อมูลเชิงลึกด้านการตลาดและการขายพร้อมด้วยความเป็นมืออาชีพมากที่สุด

โครงการบ้านของบริษัทฯ มีระดับราคาอยู่ที่ 90-170 ล้านบาท ซึ่งเป็นที่น่าสนใจสำหรับตลาดเฉพาะกลุ่ม และบริษัทฯ จำเป็นต้องทำงานร่วมกับทีมงานที่สามารถอธิบายให้ลูกค้าได้ทราบว่า บริษัทฯ ได้คัดสรรสิ่งต่างๆ มาเป็นอย่างดีและใส่ใจในทุกรายละเอียด ไม่ว่าจะเป็นการออกแบบ ฟังก์ชั่นการใช้งาน และวัสดุอุปกรณ์ต่างๆ เพื่อให้เหมาะกับกลุ่มลูกค้าของเรา

ด้วยความสำเร็จในการขายหมดทั้ง 100 % ในโครงการภายในระยะเวลา 1 ปีตามเป้าหมายที่ได้วางไว้ บริษัทฯ มีความพึงพอใจและประทับใจเป็นอย่างมากกับความพยายามอย่างยิ่งยวดที่นำมาซึ่งความสำเร็จของโครงการ

บริษัทฯ หวังว่าจะได้ร่วมงานกับซีบีอาร์อีอีกครั้งในอนาคตอันใกล้นี้ หากคุณกำลังมองหาบริษัทที่ปรึกษาด้านอสังหาริมทรัพย์ที่มีคุณภาพเพื่อเป็นตัวแทนโครงการระดับลักซ์ชัวรี่ของคุณ บริษัทฯ ขอแนะนำซีบีอาร์อีเป็นอย่างยิ่งในฐานะตัวเลือกที่ดีที่สุด


ศุภโชค ปัญจทรัพย์

ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท แอสเซท ไฟว์ กรุ๊ป จำกัด (มหาชน)

เรียน ผู้ที่เกี่ยวข้อง

ในนามของทีมผู้บริหาร บริษัทฯ อยากแสดงความขอบคุณอย่างจริงใจต่อ ซีบีอาร์อี ประเทศไทย สำหรับความสำเร็จอย่างดีเยี่ยมด้านการขายและการตลาดในฐานะที่เป็นตัวแทนขายแต่เพียงผู้เดียวของโครงการ ต้นสน วัน เรสซิเดนซ์ โครงการคอนโดมิเนียมระดับซุปเปอร์ลักซ์ชัวรี่ ถือครองกรรมสิทธิ์โดยสมบูรณ์ บนถนนต้นสน กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย

ด้วยประสบการณ์ที่มากมายและความรู้ที่ลึกซึ้งในด้านตลาดอสังหาริมทรัพย์ของซีบีอาร์อี โครงการของเราสามารถขายได้มากกว่า 85% ภายใน 6 เดือน

บริษัทฯ ขอแนะนำ ซีบีอาร์อี ประเทศไทย เป็นอย่างยิ่งกับทุกคนที่มองหาตัวแทนด้านอสังหาริมทรัพย์ที่มีความเป็นมืออาชีพ และมีความสามารถสูงในประเทศไทย บริษัทฯ หวังว่าเราจะประสบความสำเร็จร่วมกันกับซีบีอาร์อี ประเทศไทยต่อไปในโครงการของเราในอนาคต

ขอแสดงความนับถือ

ศุภโชค ปัญจทรัพย์
ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท แอทเซท ไฟว์ ดีเวลลอปเมนท์

ฐิติวัฒน์ คูวิจิตรสุวรรณ
กรรมการบริหาร
บริษัท แค๊ปสโตน แอสเสท จำกัด

กนกอร หลิมกำเนิด

ผู้ช่วยกรรมการผู้จัดการ กลุ่มธุรกิจพรีเมียมแนวสูง 1
บริษัท พฤกษา เรียลเอสเตท จำกัด (มหาชน)

ซีบีอาร์อีได้รับแต่งตั้งให้เป็นตัวแทนแต่เพียงผู้เดียวในการขายโครงการ เดอะ รีเซิร์ฟ สุขุมวิท 61 ซึ่งเป็นโครงการคอนโดมิเนียมลักซ์ชัวรี่ระดับบนสุดของบริษัทฯ ตั้งอยู่ใจกลางสุขุมวิท บริษัทฯ มีความยินดีที่ได้ร่วมงานกับซีบีอาร์อี ซึ่งให้บริการด้วยความเป็นเลิศ มีความคิดริเริ่มสร้างสรรค์ที่ดี มีความเป็นมืออาชีพ และใส่ใจในทุกรายละเอียด ซีบีอาร์อีมีความรู้ที่หาใครมาเปรียบได้ยากในเรื่องตลาดอสังหาริมทรัพย์และการให้คำปรึกษาเกี่ยวกับการพัฒนาสินค้า บริษัทฯ ยังพบว่าซีบีอาร์อีมีความสามารถอย่างยิ่งในการวางกลยุทธ์การขาย และยังมีวิธีการแก้ไขปัญหาได้ดีอีกด้วย

บริษัทฯ จึงขอถือโอกาสที่ดีนี้ในการสนับสนุนอย่างเต็มที่ให้ซีบีอาร์อีได้รับรางวัล เอเชียแปซิฟิก พร็อพเพอร์ตี้ อวอร์ดส์ ประจำปี 2563 ซีบีอาร์อีเป็นบริษัทที่แตกต่างและมากความสามารถ ช่วยสร้างคุณค่าให้แก่บริษัทใดก็ตามที่ได้ร่วมงานด้วย บริษัทฯ ยังเชื่ออีกด้วยว่า ซีบีอาร์อีสามารถรับมือกับความท้าทายต่างๆ ที่จะเข้ามาได้เป็นอย่างดี

พงศธร จอม สาลักษณ์

ประธานกรรมการบริหาร
บริษัท ซิลเวอร์ฟินน์ ดีเวลลอปเม้นท์ จำกัด

ในนามของบริษัท ซิลเวอร์ฟินน์ ดีเวลลอปเม้นท์ จำกัด เราอยากใช้โอกาสนี้ในการแสดงความชื่นชมอย่างจริงใจสำหรับบริการระดับมืออาชีพ และความร่วมมือของบริษัท ซีบีอาร์อี (ประเทศไทย) จำกัด ต่อโครงการ ฟินน์ อโศก ซึ่งเป็นโครงการคอนโดมิเนียมแนวราบ สไตล์ทรอปิคอลโมเดิร์น ในใจกลางอโศก แวดล้อมไปด้วยสวนสาธารณะและสิ่งอำนวยความสะดวกต่าง ๆ มากมาย ซึ่งเป็นการผสมผสานได้อย่างลงตัวสำหรับไลฟ์สไตล์ของชีวิตในเมืองกับธรรมชาติ

ครั้งนี้เป็นครั้งที่ 2 ที่เราได้มีโอกาสร่วมงานกับซีบีอาร์อีภายใต้แบรนด์ ฟินน์ เนื่องด้วยเรามีความเชื่อมั่นในเครือข่ายที่กว้างขวางของซีบีอาร์อี ผลงานที่ผ่านมา และความสามารถในการให้บริการที่มีคุณภาพดีเยี่ยมต่อลูกค้าอย่างสม่ำเสมอ มากไปกว่าบทบาทต่าง ๆ ที่ซีบีอาร์อีเป็น ทั้งคนวางกลยุทธ์ในการขาย และวางแผนการตลาดแก่โครงการ ซีบีอาร์อียังร่วมในกระบวนการออกแบบเพื่อให้มั่นใจว่าผลิตภัณฑ์ของเราตรงกับความต้องการของตลาด และยิ่งกว่านั้นคือเหนือกว่าความคาดหวังของลูกค้าและนำมาซึ่งความพึงพอใจ

มันเป็นประสบการณ์ที่ยอดเยี่ยมอย่างมากที่เราได้ทำงานกับองค์กรที่ดีระดับมืออาชีพ พิสูจน์ได้จากยอดขายร้อยละ 80 ของจำนวนห้องทั้งหมดในระยะเวลา 1 ปี เราชื่นชมกับคุณค่าที่ซีบีอาร์อีมอบให้แก่โครงการของเรา ด้วยเหตุนี้และที่มากกว่านี้ เราจึงขอแนะนำซีบีอาร์อีในเรื่องของบริการที่เป็นเลิศ ความเป็นมืออาชีพด้านการตลาดที่มุ่งให้ได้ผลลัพธ์ และตัวแทนขายที่มีความกระตือรือร้น เปี่ยมไปด้วยความสามารถ

เรารอคอยที่จะได้ร่วมงานกับซีบีอาร์อีอีกครั้งสำหรับโครงการต่อไป และในการเปิดตัวโครงการฟินน์ เร็ว ๆ นี้

Jittima & Kaare Haukland

ต่อไปนี้ถ้าเราต้องขายหรือซื้ออสังหาริมทรัพย์ต้องให้บริษัท CBRE เท่านั้นคะ เราไว้ใจในการทำงานของบริษัท CBRE มาก คุณแนท ทั้งเก่งและทำงานคล่อง บริการดี รวดเร็วทันใจ นัดเมื่อไหร่มาทันที ดิฉันคิดว่านี่เป็นคุณสมบัติที่ดี่ของเซล์คะ หวังว่าเสียงชื่นชมเล็กน้อยจากลูกค้าคนหนึ่ง จะช่วยเป็นกำลังใจและส่งเสริมการทำงานให้ดียิ่งๆ ขึ้นไปทั้งของคุณแนทและบริษัท CBRE ให้มีความก้าวหน้าและเติบโตต่อไป

Kiatisak Kuntawang

I buy the Equinox condominium by direct visiting to the office at the site. Frankly, I didn’t know that there will be a sale agency like CBRE. I have just wanted to see the room and know more about Equinox as it is closed to my office. At that day I feel that the senior sale person didn’t pay much attention to me, but the young girl, Saichon. She gave me her best service as she could. It seems she is new but willing to sell. I don’t know that probably relate to her career or not. I accepted that part of my decision is her effort and service. She always provides information and help every time I ask for.

จิรวัฒน์ เกตุแสง

รองประธานเจ้าหน้าที่บริหารการสื่อสารการตลาด
บริษัท อมารี เอสเตท จำกัด

ในนามของบริษัท อมารี เอสเตท จำกัด ผมอยากที่จะแสดงความพึงพอใจของเราที่มีต่อความเป็นมืออาชีพของบริษัท ซีบี ริชาร์ด เอลลิส (ประเทศไทย) จำกัด และทีมงานที่ได้ร่วมงานกับเรา   เรามีความยินดีที่ได้ซีบีอาร์อีเป็นตัวแทนขายแต่เพียงผู้เดียวสำหรับ อมารี เรสซิเดนซ์ หัวหิน ซึ่งเป็นคอนโดมิเนียมพร้อมบริการระดับโรงแรม (hotel-serviced condominium) แห่งแรกของเราในหัวหิน  ซีบีอาร์อี ไม่เพียงแต่ประสบความสำเร็จในการขาย อมารี เรสซิเดนซ์ หัวหิน  แต่ยังแสดงให้เห็นถึงศักยภาพของตลาดและการบริการที่เป็นมืออาชีพในด้าน

 1. การแนะนำแคมเปญด้านการตลาดและการวางกลยุทธ์ทางการขาย
 2. การแนะนำเรื่องการส่งเสริมการขาย การชำระเงิน และการกำหนดราคา
 3. การประสานของกิจกรรมทางด้านการตลาด
 4. การนำเสนอข้อมูลที่อัพเดทเกี่ยวกับตลาดอสังหาริมทรัพย์ในหัวหิน

เรามีความพอใจเป็นอย่างมากกับบริการที่เป็นมืออาชีพของซีบีอารือี และจะใช้บริการของซีบีอารือีต่อไปในอนาคตอันใกล้

Somchai Amnueypornsakul

Albright Holdings Co., Ltd.
It is the second year that we, Albright Holdings, has been working with CB Richard Ellis as the sole agent to market our condominium project, Bright Sukhumvit 24.

Under a competitive and challenging market environment, CB Richard Ellis has put their best effort and proven their professionalism and expertise in selling and marketing the condominium project. So far, we have sold out the first phase and continued to market the second phase this year.

We have received positive feedback and developed relationship with the customers through CB Richard Ellis.

The following are the services CB Richard Ellis has provided to us during the past year:
 • Market update
 • Strategic marketing plan
 • Planning and execution of advertising and public relations
 • Planning and execution of events and exhibitions
 • Pricing strategy
 • Promotion strategy
 • Sales operations
 • Customer relationship management
We also find CB Richard Ellis has a strong teamwork and high commitment to market and sell the project for us.

Therefore, we are pleased to recommend CB Richard Ellis and to continue working with them for our next projects.

Harold Olaya Leon

Vice President Operations
Amari Estates Co., Ltd.
CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd. (“CBRE”) has been appointed as the Sole Agent to assist the sales effort of Amari Residences Hua Hin, Hua Hin’s first hotel-serviced condominium (the “Project”).

We choose to work with CBRE because we believe in its capabilities, experience and professionalism. With its deep market knowledge, extensive client’s network and professional team, CBRE is the right partner to represent our Project.

CBRE has made every effort and provided its expertise in the following areas:
 • To advise on the product design, layouts, unit mix and specifications
 • To advise on marketing and sales strategy for the Project
 • To advise on pricing strategy
 • To coordinate sales operations
 • To market the Project
 • To provide up-to-date market information in relation to the Hua Hin property market
These services have been provided with the utmost professionalism and in a timely manner. Sales at Amari Residences Hua Hin have been very satisfactory and we greatly appreciate the value that CBRE has added to our Project.

We congratulate CBRE team on their efforts to market Amari Residences Hua Hin and look forward to sustaining the success we have achieved together.

Suriyon Poolvoralaks

Chief Executive Officer
Major Development PCL.

We, Major Development Pcl., deeply appreciate CB Richard Ellis’s professional services and teamwork which have been provided to our company for the past many years. We are delighted to have chosen CBRE to be our partner in representing our high-end condominium projects as the sole agent.

CBRE has brought valuable and insightful market proficiency in supporting our market leadership position. We are highly satisfied with their professional sales and marketing team which we have found above all others. On behalf of Major Development Pcl., I strongly recommend CBRE for their excellences.

We look forward to working with CBRE more in the future and to strengthen our fruitful relationship for the years to come.

Thanks to CBRE for the job well done.

Pachara Nithivasin

Managing Director
Narai Property Co., Ltd.
It was the first time that Narai Property Co., Ltd. had decided to appoint a sole agent to market and sell its high-end condominium project, Amanta Lumpini.

On behalf of Narai Property, I am happy to confirm that our team was very pleased to appoint CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd. to undertake this role as
we believe in its capabilities and professionalism.

Throughout the sole agency period, CBRE has demonstrated its excellence with its insightful market expertise, particularly in the following areas:
 • Advising on marketing campaigns, marketing budgets, and marketing channels
 • Advising on sales strategies, pricing and coordinating sales operations
 • Creating and implementing sales and marketing activities
 • Delivering clear and comprehensive reports to facilitate communication between the teams
We are extremely content with the above services which CBRE has provided and we are therefore very pleased to recommend CBRE.

Valaithip Charanachitta

Managing Director
Thai Contractors Asset Co., Ltd.
CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd. (“CBRE”) has been appointed as the Sole Agent to assist the marketing and sales campaign of Oriental Residence – the luxury leasehold condominium project on Wireless Road, Bangkok since July 2008.

CBRE has made all efforts and provided a consultancy on their expertise including the following:
 1. Advise on the product design, pricing, sales strategies, marketing strategies and budget, marketing channels and suggestion on promotion and payment term.
 2. Planning and execution of advertising, events and promotions.
 3. Market the project to key and niche clients’ group.
 4. Provide up-to-date information related to the Bangkok property market.
All the above services, along with CBRE’s strong teamwork have impressed us and added value to our product and we are pleased to give them the recommendation.

Chollachat Meksupha

VP Asset Management and Development
Pacific Star International (Thailand) Ltd.
Pacific Star International (Thailand) Ltd. has appointed CBRE as the sole agent to market our high-end condominium project on Sukhumvit 55, known as Eight Thonglor Residences, since October 2008.

Since the appointment was made, CBRE has continuously provided valuable marketing and sales strategies for the project. Thanks to its experience, strong client network and in-depth knowledge of the property market, CBRE has closed many successful deals at Eight Thonglor Residences and we are extremely satisfied with the professional services and efforts which CBRE has brought to our project.

On behalf of Pacific Star, I strongly recommend CBRE on the basis of its service excellence and look forward to working with CBRE again in the future.

Ron Paul Fineman

Director
Nova Luxury Developemtns Co., Ltd.
On behalf of Nova Luxury Development, I am delighted to confirm that our team was very pleased to appoint CBRE (Thailand) as the sole agent for the sale of The Palm Pattaya due to its expertise, capabilities and professionalism.

Nova Luxury Development had decided to appoint a sole agent to market and sell its high-end condominium in Pattaya from the pre-launch of the project in December 2010 until the present day.

During the sole agency period, CBRE consistently demonstrated its excellence, showing its insightful knowledge of the market and of consumer behavior. It provided invaluable assistance in the following area ….

We have been extremely content with the services which CBRE has provided and will continue to appoint CBRE again in the future. We are therefore very pleased to recommend CBRE to anyone.

Billion P. Lai

Chief Executive Officer
Canapaya Property Co., Ltd.

Canapaya Property Co., Ltd is delighted to appoint CBRE Thailand as the sole agent of Canapaya Residences. Being a new developer, we have truly benefited from the invaluable advice provided by the CBRE Team, which greatly demonstrates their knowledge of the Bangkok property market, as well as their years of experience. The dedication and commitment we have received from the CBRE were outstanding, and the sales teams were knowledgeable and always willing to offer assistance.

Overall, we were impressed by the expertise and the quality of service provided by CBRE, and certainly recommend CBRE to both experienced players and new players in the Bangkok real estate industry.

Sirinont Srikureja

Managing Directior
Perfect Prestige Property Company Limited

This letter serves to my sincere recommendation. Perfect Prestige Property Company Limited has appointed CBRE as sole agent and marketing consultant for our project “DAZZLE” Sukhumvit Soi 7.

The genuineness, service, and recommendations we received from CBRE have been impeccable. The team has full dedication to their objective of fulfilling both the developer’s and client’s interest customer centric. Beyond that, CBRE has a comprehensive knowledge of the Thai real estate industry. Their professionalism inspires DAZZLE group that CBRE will always be our first choice of agency.

Keep up your good work!

อภิภู พรหมโยธี

กรรมการผู้จัดการ
บริษัท ณวรางค์ แอสเซท จำกัด

We, at Navarang Asset Co., Ltd., would like to extend our appreciation to CBRE Thailand in terms of their contribution to design development and marketing consultancy and as our sole agent for Na Vara Residences.  Appointing CBRE Thailand as our sole agent was one of the greatest decision we have ever made.  With CBRE’s expertise and professionalism, we were able to achieve the sales target of 100% within 1 day.  It has been clearly shown that CBRE Thailand provides proficiency in the following areas

 • Providing up-to-date information of the property market
 • Advising on project design development
 • Advising on marketing and sales strategies as well as marketing budget and activities
 • Delivering outstanding and comprehensive sales report

We highly appreciate their outstanding efforts that led to the success of our project.  We would highly recommend CBRE Thailand as a source of extraordinary expertise and service, professional design and marketing advice with very competent sales agents.  We are looking forward to sustaining the success we have achieved together with CBRE Thailand in our future development.

ธนวันต์ ชัยวัฒนะ

กรรมการผู้จัดการ
บริษัท แมกโนเลีย ไฟน์เนสท์ คอร์ปอเรชั่น จำกัด และ บริษัท ดิ ไอคอนสยาม ซูเปอร์ลักซ์ เรสซิเดนซ์ คอร์ปอเรชั่น จำกัด

On behalf of Magnolia Finest Corporation Limited and ICONSIAM Superlux Residences Corporation Limited, we are very pleased to work with CBRE Thailand, our appointed sales and marketing agent for The Residences at Mandarin Oriental, Bangkok, Magnolias Waterfront Residences at ICONSIAM and Magnolias Ratchadamri Boulevard.

CBRE is renowned for offering the quality of support that befits our outstanding luxury projects with a dedication to service that leads the market. CBRE has demonstrated excellent support and commitment to our projects.

With the strongest team in sales and marketing in Bangkok, CBRE has demonstrated its knowledge and expertise in enhancing our product sales and our customer experience. We will continue to work with CBRE Thailand now and in the future, and we can certainly recommend CBRE to experienced and new investors in the Bangkok real estate industry.

Thank you for your kind ongoing interest and support for Magnolias Finest Corporation Limited and ICONSIAM Superlux Residences Corporation Limited.

เค็นเน็ต วู

Through CBRE, I was able to get my condo sold quickly and at a satisfactory price.  All sales staff were extremely professional. It was clear to me that CBRE home sales department is a highly capable organization with tremendously skillful personnel.

ธานินทร์ ลีนะบรรจง

ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
Klass Asset Co., Ltd. & Klass Realty Co., Ltd.

We, Klass Assets Co., Ltd. and Klass Realty Co., Ltd., highly appreciate CBRE’s professional and teamwork at Klass Siam and Klass Sarasin, the luxury freehold low-rise condominium project in the Siam and Sarasin area.

We chose to work with CBRE because we believe in its capability, experience and professionalism; CBRE has made every effort and provided its expertise in the following areas:

•  Advising on pricing and terms of payment
•  Advising on marketing budget, marketing and sales strategy, activity with promotional campaigns
•  Providing up-to-date information of the property market
•  Delivering clear and comprehensive marketing and sales report

These services have been provided with the utmost professionalism, with result of 100% sales within only 1 month for Klass Siam and 96% sales for Klass Sarasin. We greatly appreciate the value that CBRE has added to our project. I strongly recommend CBRE on the basis of its excellent service, professional marketing advice, and competent sales agents and look forward to working with them again in the near future.

Dr. Carlisle ST Elma Boyce

Alisa is very “customer focus” and her ready willingness to change her plans just to take me to see the Show Unit even though I initially had no intention of purchasing a unit is an excellent example of this. I also enlisted her help in getting a contact in Chang Mai for a friend who was exploring purchasing a retirement home there and was impressed by her prompt response in getting back to me next day with the necessary contact details. 

Suggestion: This pro-active f/u by CBRE is overdue and provides the client with an effective feedback channel.

I will recommend CBRE's services to my friends and will continue using CBRE for my future requirements.

พอล สเกลตัน

เรียน คุณอลิวัสสา


ผมต้องการที่จะเขียนมาหาคุณเพื่อแจ้งให้ทราบเกี่ยวกับประสบการณ์ที่ดีเยี่ยมในบริการที่ผมได้รับจากซีบีอาร์อี และโดยเฉพาะจากคุณอรอร สุวรรณมงคล

ผมเพิ่งขายคอนโดในกรุงเทพฯ โดยมีคุณอรอรเป็นผู้ช่วยเหลือผมในทุก ๆ ขั้นตอนตลอดการขาย  เธอมีความเอาใจใส่ในการบริการลูกค้าและมีความเป็นมืออาชีพอย่างมาก

แน่นอนว่าผมจะแนะนำบริษัทซีบีอาร์อีกับเพื่อน ๆ ของผม และถ้าผมจะซื้ออสังหาริมทรัพย์อื่น ๆ ในกรุงเทพในอนาคต ผมจะติดต่ดคุณอรอร


ขอแสดงความนับถือ

Suriya Poolvoralaks

Managing Directior
Major Development Public Company Limited

Mr. J

We are writing in to bring your attention to the excellent customer service that we have the pleasure to experience with one of your employees, Khun Chamaiporn Sukprasertchai, when we recently successfully transacted the purchase of a condominium located at Charoen Nakorn.

Khun Chamaiporn conducted herself in a most professional manner exhibiting acts of utmost integrity and patience in bringing the Seller, Mr. J and Ourselves to finally have the contract inked after a trying and difficult one and a half years of "toing and froing/yes and no" scenario from the Seller.  Without her outstanding hard work, tenacity and utmost patience, this transaction would never have happened. 

We are truly grateful to Khun Chamaiporn for going the extra lengths to finding and realizing our Dream Home, and to top it up, we have found a friend in Mr. J and Khun Chamaiporn, a bonus indeed.

To end this Letter, a big Kudos to Khun Chamaiporn and Congratulations to CBRE for possessing such an invaluable employee.

Bruce and Julie

We would like to let you know our experience working with you in purchasing our condo unit at Bright SKV24.

Professionalism: Every step of the way since we stopped by at the project, you have been very professional in dealing with us. You have a very good knowledge of the project and explained to us all of the available units and options. We immediately felt very comfortable with you and quickly trust the information you were providing.

Informative: You have been very information on all the questions we had and when you don’t have the answer, you will seek out to the right person and provide us with the answer. You also go out of your way to ensure that we have clear understanding of the process and keep us up to date with progress.

In general, we are delighted that we have met you and we had/are dealing with you continuously. You are very accommodating and very pleasant person to deal with. We certainly will recommend/refer you to our friends and family and look forward to working with you in the future on other property investments.

Thanks again for all your help and support.

Hidehiko Kojima

Mrs. Jintana’s services are quick, prompt and sincere.  She not only replied my inquiries but also arranged one more thing, such as she informed her colleagues to solve my inquiries as soon as possible. I think Mrs Jintana knew how to satisfy her client through her knowledge and skills.

Actually, I came Bangkok to sign up other condominium. But when I visited at sales office of Bright 24, she answered my questions promptly and responded quickly. So I trusted her, changed my mind and signed up Bright condo.  Whenever I questioned and requested her, she responded quickly and promptly.

Bright 24 Building B A1 Floor 8

…There are lots of “Bright things” to say about you assisting us get the new home.  Believed it started with the first impression on how you introduce us the Bright project.  For both personal and professional ways, you made us feel this place home.

The service that we got from you is exceptional.  We do not have to worry once we asked for your assistance.  For overall, I do not have issue to complain. We are happy to work with you on getting this new condo.

We are wishing you good luck and success for your career.

Andy Zhao

Dear Jintana and CBRE,
   
I am Andy Zhao living at Bright Tower-A, room: 96/xxx.

Dear Poly is my seller.  She is wonderful person.  She take care everything to my new condo when I wasn’t here in Bangkok.  Her sales service is so nice and makes me so relax.  She is my lucky person in Thailand.  I am so happy living at Bright.  Thanks a lot to Poly for doing everything for me.  Thanks again!

Robert Wittebrood

Director of Food & Beverage
Looking for a luxury condo in Bangkok we were impressed with Khun Alisa Tiwawanwong our sales manager for CBRE. Khun Alisa went out of her way to find us a suitable apartment, that perfectly matched the needs of both my wife and myself without having to visit various unnecessary properties. Also the after sales was impressive, calling in to see if we were satisfied with our purchase, as well as removing us from the CBRE database pushing for an additional sales. It feels as they really care. We have certainly recommend CBRE to all our friends without any hesitations.

Malee

Dear K.Nattakarn,

I don't know what words I should use to explain how professional as a sales and marketing person you are. I only know that you are the best real estate sales staff I've ever dealt with.

From day one we met at Q-Langsuan I was so impressed with the way you carry yourselves as both CBRE staff and as a client advisor. You gave me the advantages and disadvantages of each unit and the key reasons why I had to invest with Q-Langsuan. Finally I end up with two units of my own and one more unit for my brother in law.

You always provide fantastic services, coordinating with engineering work, administration, leasing service and lend hand to help any issue requested without hesitation.

In person you are such a knowledgeable CBRE sales staff who always survey the market to keep customer updated. I'm sure that you are the value asset of CBRE and will make a wonderful manager in the future.

Good luck and all the best to you.

Warmly,

Manu SawangJaeng

Country Manager for Thailand and Indochina
Pfizer
Khun Sunadda,

I am very impressed about you try to detail and demonstrate condominium information to accelerate my decision to buy Amanta which is very good location and reasonable price. Also your team is very nice.

Wacharee Potivihok

I write with reference to answers I received from Khun Pui, Ms. Pichitra Kaewprasertsilp.

I met her for the first time at Q Langsuan when my daughter and I walked in to see the show units.  That day, Khun Pui happened to be on duty there.

She is extremely helpful.  Whatever information we required from her was provided promptly.  All her info. was correct and up-to-date which really made my decision, whether to buy or not, much easier. She is truly different from all salespersons I have ever met.  After 2 meetings with her, I signed the contract with payment and transfer completed within the required time.

I met her again at the organized event for Saladaeng Residences and St. George Town.  She still impresses me with her eagerness to provide the best services for clients, in friendly and business like manners.
If CBRE has more personnel like Khun Pui, I am sure clients will return to CBRE again and again.

Thank you very much for your attention.

Dr. Simon Christofides

My name is Dr Simon Christofides and I am writing to give you feedback on one of your staff. Her name is Miss Busayapa Sutinyamanee.

She recently represented me during the purchase I made of Royce Private Residences. This is the 7th property I have purchased in London, Hong Kong, Singapore and now Bangkok and I must let you know that her performance was excellent. I can honestly say that she went far beyond what was expected of her and her attention to detail even after the handover was very impressive.
I will definitely recommend your firm and the services of Miss Busayapa - its was a pleasure seeing how easy it was to purchase the condo.
 
Many thanks for your attention and hopefully my feedback will help you assess the performance of your team.

Kornwipa Srijamroen

Marketing Director
Hello Bangkok Trivision Co., Ltd.
“Beyond expectation since you have been providing 7/24 pre & post sale service with welcome always, very impressive ka”

I mean that.

Ongkowidjaja, N

Ms. Jintana has provided us with excellent level of service.  She has a very kind and polite attitude, making it easy for my wife and myself to conduct business with CBRE through her.  Any question and concerns that we have, Ms Jintana always responded promptly and clearly.
ติดต่อเรา