ย้อนกลับ
สกุลเงิน
THB - บาท
USD - ดอลลาร์สหรัฐอเมริกา
GBP - ปอนด์
EUR - ยูโร
JPY - เยนญี่ปุ่น
AUD - ดอลลาร์ออสเตรเลีย
HKD - ดอลลาร์ฮ่องกง
CNY - หยวน
SGD - ดอลลาร์สิงคโปร์
TWD - ดอลลาร์ไต้หวัน
RUB - รูเบิลรัสเซีย
MYR - ริงกิตมาเลเซีย
INR - รูปีอินเดีย.
หมายเหตุ อัตราแลกเปลี่ยนที่แสดงนี้ใช้เพื่อการอ้างอิงเท่านั้น
บริการที่ปรึกษาและธุรกรรมอสังหาริมทรัพย์
บริการสำรวจวิจัยตลาดและที่ปรึกษาการพัฒนาโครงการ
บริการประเมินราคาทรัพย์สิน
บริการบริหารอาคาร
บริการบริหารทรัพยากรอาคาร
เว็บไซต์นี้ใช้คุกกี้เพื่อปรับปรุงและเพิ่มประสบการณ์การใช้งานของท่านในเว็บไซต์นี้ โดยการเข้าใช้เว็บไซต์นี้ ท่านยอมรับเงื่อนไขการใช้คุกกี้ของเรา
ยอมรับ
เมนู
ซื้อเช่าฝากขาย / เช่าค้นหาอสังหาฯ
เลือกสกุลเงิน
THB
เลือกสกุลเงิน
THB - บาท
USD - ดอลลาร์สหรัฐอเมริกา
GBP - ปอนด์
EUR - ยูโร
JPY - เยนญี่ปุ่น
AUD - ดอลลาร์ออสเตรเลีย
HKD - ดอลลาร์ฮ่องกง
CNY - หยวน
SGD - ดอลลาร์สิงคโปร์
TWD - ดอลลาร์ไต้หวัน
RUB - รูเบิลรัสเซีย
MYR - ริงกิตมาเลเซีย
INR - รูปีอินเดีย.
หมายเหตุ: อัตราแลกเปลี่ยนที่แสดงนี้ใช้เพื่อการอ้างอิงเท่านั้น
ค้นหาทั้งเว็บไซต์
ค้นหาทั้งเว็บไซต์
กรุณากรอกคำค้นหา

เกี่ยวกับองค์กร

สเตฟานัส เบรเดอร์

กรรมการผู้จัดการ
บริษัท อัลเลโกร ไมโครซิสเต็มส์ (ประเทศไทย) จำกัด

(ฉบับแปล)

"ซีบีอาร์อี ช่วยดูแลในการขายโรงงานผลิตของ อัลเลโกร ไมโครซิสเต็มส์ ในประเทศไทย บริษัทฯ มีความพึงพอใจในความเป็นมืออาชีพของทีมงานซีบีอาร์อี  มีการอัปเดตข่าวสารต่าง ๆ อย่างทันท่วงที และประสบความสำเร็จในการปิดการขายโรงงาน"

พนินารถ ตียาภรณ์

กรรมการผู้จัดการ
บริษัท เอส.เอ็ม.ที.ลิสซิ่ง จำกัด

ขอบคุณสำหรับบริการที่ยอดเยี่ยม คุณนิโคลัสและคุณวรัตถ์เป็นมืออาชีพโดยแท้จริงในการปิดการซื้อขายทรัพย์ที่ถนนพระราม 1 ด้วยความสำเร็จอย่างดีเยี่ยม เรารู้สึกชื่นชมเป็นอย่างยิ่ง

ขอขอบคุณอย่างสูงอีกครั้ง

ทอมสัน ไล

ประธาน
บริษัท ทรีโอ-ทรอนิกส์ (ประเทศไทย) จำกัด

การมอบหมายให้ซีบีอาร์อีเป็นตัวแทนในการสรรหาอสังหาริมทรัพย์ เป็นประสบการณ์ที่น่าพอใจเป็นอย่างยิ่งสำหรับนักลงทุนต่างชาติอย่างเรา ซีบีอาร์อีไม่เพียงสามารถหาโรงงานที่เหมาะสมกับความต้องการของเราได้ภายในระยะเวลา 1 เดือน พวกเขายังมีความซื่อสัตย์ เอาใจใส่ และมีความเป็นมืออาชีพ

เรารู้สึกซาบซึ้งกับการดูแลอย่างใกล้ชิดในขั้นตอนการเจรจาต่อรอง ไปจนถึงการประสานงานระดับมืออาชีพกับผู้พัฒนา อีกทั้งยังอำนวยความสะดวกในเรื่องของยานพาหนะในการเดินทาง ทั้งก่อนและหลังที่จะมีการเซ็นสัญญา

โดยไม่ลังเล เรายินดีเป็นอย่างยิ่งที่จะแนะนำซีบีอาร์อีให้กับนักลงทุนต่างชาติที่วางแผนเข้ามาลงทุนจัดตั้งธุรกิจในประเทศไทย

นริศ เชยกลิ่น

ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท สิงห์ เอสเตท จำกัด (มหาชน)

เรียน ท่านผู้เกี่ยวข้อง

เราอยากจะใช้โอกาสนี้แสดงความชื่นชมอย่างจริงใจต่อ บริษัท ซีบีอาร์ (ประเทศไทย) จำกัด และ ขอขอบคุณโดยเฉพาะกับคุณนิธิพัฒน์ ทองพันธุ์ (กรรมการบริหาร) คุณมณีรัตน์ วิจิตรรัตนะ (ผู้อำนวยการ) และ คุณศรุต วีรกุล (ผู้จัดการอาวุโส) สำหรับการบริการปล่อยเช่าพื้นที่สำนักงานอย่างดีเยี่ยมของ สิงห์ คอมเพล็กซ์ ที่ตั้งอยู่บริเวณสี่แยกอโศก-เพชรบุรี และ ถนนอโศกมนตรี ซึ่งเคยเป็นสถานทูตญี่ปุ่นมาก่อน โครงการนี้ประกอบด้วย อาคารสำนักงานเกรด เอ พื้นที่ค้าปลีก และ ที่พักอาศัยระดับลักซ์ชัวรี่

ขอบเขตในการบริการของ ซีบีอาร์อี นั้นรวมไปถึงการเตรียมกลยุทธ์ทางการตลาด กลยุทธ์การปล่อยเช่าพื้นที่ รวมไปถึง การเป็นตัวแทนของเราตอบคำถามผู้ทำการสอบถามข้อมูลพื้นที่สำนักงานทั้งหมด ติดต่อสื่อสารและเจรจาต่อรองการเช่าพื้นที่สำนักงานกับผู้เช่าที่มีศักยภาพในตลาด

ประสบการณ์การทำงานของเรากับทีมซีบีอาร์อี เป็นที่น่าพอใจอย่างมาก ข้อตกลงในการปล่อยเช่าพื้นที่สามารถทำได้ถึง 72% ภายในเดือนตุลาคม 2561 ซึ่งเป็นผลลัพธ์ที่น่าประทับใจสำหรับอาคารสำนักงานแห่งใหม่

ด้วยความเป็นมืออาชีพของ ซีบีอาร์อี ในการเป็นที่ปรึกษาด้านการปล่อยเช่าพื้นที่สำนักงาน  เราขอขอบคุณทีมงานสำหรับความมานะ พยายาม และการบริการอย่างมีประสิทธิภาพ  และในฐานะตัวแทนของเจ้าของอาคาร ขอแนะนำซีบีอาร์อีเป็นอย่างยิ่งต่อเจ้าของพื้นที่หรือผู้พัฒนาอาคาร

ขอแสดงความนับถือ

ลิม ไอ ยี่

ผู้อำนวยการฝ่ายพัฒนาธุรกิจ เอเชียแปซิฟิก
บริษัท ไอดับบลิวจี จำกัด

ดิฉันขอแสดงความขอบคุณอย่างสุดซึ้งต่อ คุณรุ่งรัตน์ วีระภาคย์การุณ ผู้อำนวยการ หัวหน้าแผนกพื้นที่สำนักงาน และ คุณศุภกฤต มหาดำรงค์กุล ผู้จัดการ แผนกพื้นที่สำนักงาน ที่ได้ทำงานร่วมกันตลอดหลายปีที่ IWG

พวกเขาเป็นมืออาชีพ เฉลี่ยวฉลาด โปร่งใส และ เป็นกันเองในทุก ๆ การติดต่อสื่อสาร พวกเขามีความซื่อสัตย์ในการประเมินตลาดปัจจุบันและให้คำแนะนำอย่างตรงไปตรงมา ถึงแม้ว่าลูกค้านั้นจะไม่ใช่ลูกค้าของซีบีอาร์อี ก็ตาม ที่มากไปกว่านั้น พวกเขาช่วยเหลือเราในทุก ๆ ด้านทันทีที่เราต้องการ

ซีบีอาร์เป็นมืออาชีพ มีความเป็นกลางให้กับเจ้าของพื้นที่และผู้เช่า พวกเขากระตือรือล้นที่จะเรียนรู้ทำความเข้าใจในนโยบาย กลยุทธ์ และแนวทางของเรา และ แนะนำผู้ที่จะมาร่วมงานให้กับเราได้อย่างถูกต้อง ด้วยการสนับสนุนของพวกเขา เราได้ขยายธุรกิจ เติบโต และดำเนินธุรกิจในประเทศไทยด้วยศูนย์การแสดงที่ดีทั้งหมดสำหรับแบรนด์สเปซ รีจัส และ เอชคิว

ด้วยความวิริยะ และอดทน พวกเขาแนะนำดีลส์ดี ๆ ให้เรามากมาย พวกเขาไม่สร้างความกดดันแต่เสนอทางเลือกและแนวทางแก้ปัญหาที่ดีเมื่อมีความท้าทายเกิดขึ้น

ดิฉันดูแลกิจกรรมทางด้านอสังหาริมทรัพย์ในระดับภูมิภาคสำหรับ ไอดับบลิวจี ในเอเชียแปซิฟิก ดิฉันประทับใจพวกเขาอย่างมาก และยินดีที่จะรับรองว่าพวกเขาคือหนึ่งในทีมที่ดีที่สุดที่ฉันเคยร่วมงานในวงการอสังหาริมทรัพย์ในเอเชียแปซิฟิก และภายในซีบีอาร์อีในภูมิภาคนี้ มันเป็นความรู้สึกที่น่ายินดีอย่างยิ่งที่ได้รู้จักพวกเขาทั้งระดับอาชีพและระดับส่วนตัว

วิลาวรรณ ดาวสุวรรณ

ผู้จัดการฝ่าย | แผนกการเงินและบัญชี
บริษัท ไซโก้ อินสทรูเมนท์ (ประเทศไทย) จำกัด

ก่อนอื่น เราขอกล่าวขอบคุณซีบีอาร์อี ที่ช่วยเหลือให้ธุรกรรมนี้สำเร็จลุล่วงได้อย่างราบรื่น

ทีมของซีบีอาร์อี ให้ความร่วมมือ เป็นที่น่าเชื่อถือ และมีความเป็นมืออาชีพสูง พวกเขาให้ข้อมูลเชิงลึก แนะนำ ช่วยเหลือในการร่างสัญญาและตรวจสอบสัญญา เราสามารถกล่าวได้ว่าธุรกรรมนี้จะไม่สามารถสำเร็จได้อย่างราบรื่นหากไม่ได้รับความช่วยเหลือจากซีบีอาร์อี

โจอี้ ไล

ประธานเจ้าหน้าที่ฝ่ายการเงิน
บริษัท เลเจนด์ จีเวลรี่ ประเทศไทย จำกัด

ผมรู้สึกยินดีที่การโอนกรรมสิทธิ์ในอสังหาริมทรัพย์ที่กรมที่ดินเมื่อวันศุกร์ที่ผ่านมาสำเร็จเรียบร้อย และเราได้เริ่มจัดเตรียมโรงงานในสัปดาห์นี้ ขอบคุณที่คอยดูแลด้านเอกสารและกระบวนการด้านกฎหมายเพื่อให้มั่นใจว่าธุรกรรมนี้จะสำเร็จลุล่วงไปได้ด้วยดี เราขอชื่นชม

ผมมีความเห็นว่า ทีมงานของซีบีอาร์อี มีความเป็นมืออาชีพและสามารถให้คำแนะนำที่ชัดเจนเพื่อให้การโอนกรรมสิทธิ์ในอสังหาริมทรัพย์สำเร็จลุล่วง ขอขอบคุณ

เตชนันท์ ตั้งเทวนนท์

ผู้บริหารฝ่ายการตลาด
บริษัท ไวท์ไลน์กรุ๊ป จำกัด

เราอยากจะแสดงความชื่นชมอย่างจริงใจต่อความช่วยเหลือของซีบีอาร์อี ในด้านการจัดหาพื้นที่ค้าปลีกที่อาคารอินเตอร์เช้นจ์ 21 และเมืองไทยภัทร และเจรจาต่อรองค่าเช่าพื้นที่สำหรับสาขาใหม่ของเรา

การเข้ามามีส่วนร่วมของซีบีอาร์อี มีส่วนสำคัญอย่างมากต่อความสำเร็จในการขยายพื้นที่ค้าปลีก ซึ่งทำให้เราได้มีโอกาสดี ๆ มากมาย ซีบีอาร์อีมีความเป็นมืออาชีพและมีประสิทธิภาพในการเจรจาต่อรองแม้ในสถานการณ์ที่ซับซ้อน

นอกจากนี้ ซีบีอาร์อียังคอยอัพเดทเกี่ยวกับโครงการใหม่ ๆ ให้เราอย่างสม่ำเสมอ คุณสุพัตรา มีความเข้าใจถึงสิ่งที่เราต้องการ มีความกระตือรือร้นในการให้คำแนะนำและข้อมูลที่สำคัญต่าง ๆ ที่เป็นประโยชน์ต่อการเช่าพื้นที่ของเราเป็นอย่างมาก พวกเขาปฎิบัติงานได้อย่างสมบูรณ์เมื่อต้องทำการเจรจากับเจ้าของพื้นที่แทนเราเพื่อให้เราได้รับข้อเสนอและเงื่อนไขที่ดีที่สุด

สำหรับผู้ที่กำลังมองหาตัวแทนด้านพื้นที่ค้าปลีกที่เป็นมืออาชีพ ซีบีอาร์อีจะเป็นบริษัทฯ แรกที่เราจะแนะนำอย่างแน่นอน

Chotmanee Pornnimit

Takara Japan IVF Bangkok
Thank you CBRE for helping us finding the space for our first clinic in Thailand. We appreciate your professional work and excellent service. We would like to thank Khun Onpicha for helping us from the very first stage and continue to give us support through all the way until the deal it is closed with a very satisfying offer.

Supaporn Naknukool, Ph.D.

Director Manager
ALCAT (Thailand) Co., Ltd
We have contacted CBRE retail team for our first branch in Thailand. With CBRE's help, we were offered with many good potential locations that suit our business and very exclusive offers to choose from. Thank you Khun Onplcha for your great service and for securing the best deal for our first branch.

Montinee Kewpaisal

Director
QiSS Community Mall
It is our great pleasure to have CBRE as our sole agent. CBRE, especially the retail team, has done a great job in retail occupancy. As a new developer, we highly appreciate your professional support on consultancy and leasing services, which was far beyond our expectations. Like a one-stop service, CBRE retail team has impressed us with their fresh market knowledge and tangible retail strategy. CBRE is not an agent to come and coolly leave; but our best partner who comes and warmly continues on the path to our success. They have proven to us that we have chosen the right real estate agent and we will definitely continue our relationship for our next step of glory.

Tiyttida Thammapatcharanan

ISOPTIK Co., Ltd.
The service and personal attention I have received from CBRE Thailand is of a very high standard. CBRE Retail team is an efficient and professional team. I am completely satisfied with the level of service and the responsiveness they show. They provides  a high and consistent level of service and when I CBRE regarding relocate and expand our flagship store was prepared to spend the time to advise me on issues to consider and how to achieve a good result. I trust and would recommend CBRE to anyone seeking a good Retail space and consultancy. "Thank you very much for the great service."

Khemika Chivaporthip

ผู้ร่วมก่อตั้ง
LVNL Co., Ltd.

lt is our pleasure to write this testimonial. We worked with the CBRE Retail Team to identify a prime location for our first fitness studio in Bangkok for Physique 57, a well-loved, barre-based exercise from New York City. We are delighted with our overall experiences and find CBRE Thailand to be professional, courteous, and honest. When communicating with potential landlords during the negotiation process, CBRE Retail staff could be assertive, yet polite - another good quality we value.

CBRE Retail staffs performed various tasks with efficiency and effectiveness and were willing to help us solve any problems at hands (with smiles) and eventually achieve our goal. They communicated with us frequently and responded to our questions and concerns in a timely manner. They also went out of their way to provide post-transaction services. Keep up the good work!

Jiyong Kim

Managing Directior
Tom N Toms Holding Co., Ltd.

I am writing to strongly recommend CBRE as our Retail agency.

We would like to express our appreciation for helping us to secure right properties in Thailand as a partner.

And, we also appreciate for a professional and excellent service as helping us from the very first stage and providing us with all supports through all the way until the deal done with a very satisfying service.

We strongly wish to continue our appointment of CBRE as our property agency and partner for the further expansion of our business.

Treenat Jaiyasarn

Managing Directior
Westminster International Co., Ltd.

We would like to thank you for all the work and effort your company did to support us with a professional work and excellent service.

At all times your communication was excellent. We were always kept informed about viewings and the progress of our deal and very appreciate your professional work and excellent service for our relocate branch.

We highly recommend CBRE Thailand for a personal approach and efficient retail service.

Mark Jobling

ประธานบริษัท
Bounceinc (Thailand) Limited

ณรัล วิวรรธนไกร

ผู้ช่วยกรรมการผู้จัดการ
บริษัท สยามเวลเนสกรุ๊ป จำกัด (มหาชน)
We would like to express our heartfelt appreciation for the hard work of the CBRE team introducing and assisting us to secure a very potential location on Ratchadapisek Road. Khun Jariya and Khun Suthita were thorough in ascertaining to our lease. They always perform on our behalf at their best when negotiating with the landlord in order to provide us the best lease terms and conditions. For anyone looking for a professional retail agency, CBRE will surely be our first recommendation.

Gilles Mahe

CEO Laureate Thailand
มหาวิทยาลัยนานาชาติแสตมฟอร์ด
CBRE (Thailand) Co., Ltd, as our retail agency and consultancy, has done good work in helping us settle into a very prime area of Bangkok. We were appreciated with the useful and solid information they were able to provide regarding the launch of our business. This testimonial is a good opportunity for us to express our gratitude to CBRE.

ฐนกฤตย์ สุรกิจบวร

ประธานฝ่ายปฎิบัติการ
กลุ่ม Absolute You
We would like to express our sincere appreciation for the hard work of the CBRE team on assisting us to secure a space at G Tower, as well as negotiate the lease for our new branch. Khun Arisara was very thorough in ascertaining our requirements and actively gave recommendations and solid information that was very beneficial and important to our lease. They performed perfectly on our behalf when negotiating with the landlord in order to provide us the best lease terms and conditions. For anyone looking for a professional retail agency, CBRE will surely be our first recommendation.

วฤธ ใต้ฟ้ายงวิจิตร

ประธานฝ่ายปฎิบัติการ
ประธานฝ่ายปฎิบัติการ
We would like to express our sincere appreciation for the hard work of the CBRE team on assisting us to secure a space at G Tower, as well as negotiation of the lease for our business. Khun Kittiya was very thorough in ascertaining our requirements and actively gave recommendations and solid information that were beneficial and important to our lease. She performed perfectly on our behalf while negotiating with the landlord in order to provide us the best lease terms and conditions. For anyone looking for a professional retail agency, CBRE will surely be our first recommendation.

สุรีย์ บินอับดุลละ

ผู้จัดการแผนกพิเศษ ฝ่ายปฎิบัติการ 2
บริษัท ซีพี ออลล์ จำกัด (มหาชน)
We would like to express our sincere appreciation for the hard work of the CBRE team on assisting us to secure a space at Gaysorn Tower, as well as negotiate of the lease for our new branch. Khun Parima was very thorough in ascertaining our requirements and actively gave recommendations and solid information that was very beneficial and important to our lease. They performed perfectly on our behalf when negotiating with the landlord in order to provide us the best lease terms and conditions. For anyone looking for a professional retail agency, CBRE will surely be our first recommendation.

พัชรวรรณ ชื่นฉาย

ผู้จัดการฝ่ายพัฒนาธุรกิจและการตลาด
บริษัท ซิงไท่ เทรดดิ้ง จำกัด (มินิโซ ไทยแลนด์)
We would like to express our heartfelt appreciation for the hard work of the CBRE team on assisting us to secure a space at very lively location on Ratchadapisek Road, as well as negotiate of the lease for our new branch. Khun Ketsaree was very thorough in ascertaining our requirements and actively gave recommendations and solid information, that were very beneficial and important to our lease. They performed perfectly on our behalf when negotiating with the landlord in order to provide us the best lease terms and conditions. They also put great efforts in finding prospects for our expansion. For anyone looking for a professional retail agency, CBRE will surely be our first recommendation.

ศิรินันท์ องค์พิพัฒนกุล

ผู้อำนวยการฝ่ายขายและการตลาด
บริษัท ฮั่วเซ่งฮงติ่มซำ จำกัด
We would like to express our heartfelt appreciation for the hard work of the CBRE team as a non-exclusive agent for our company for assisting, coordinating, and providing our requirements, as well as negotiating for lease our new branch. Khun Ketsaree was very thorough in ascertaining our requirements and actively gave recommendations and accurate information, that were very beneficial and important in our lease. They performed excellently on our behalf, successfully negotiating with and securing from to landlord. They also put great efforts in finding prospects for our expansion plan. For anyone looking for a professional retail agency, CBRE will surely be our first recommendation.

Khuntong Chalapati

Vice President, Head of Property Management Division
Total Access Communication PLC.

I am writing this letter to express our sincere thanks to the CB Richard Ellis Office Services Team in Thailand and its representatives Khun Nithipat Tongpun and Khun Maneerat Vichitrattana, in assisting with our recent Thailand office expansion and relocation.

Over the last one year, Khun Nithipat and Khun Maneerat took time to understand our needs, provided value options and insights, supplied quantitative and qualitative advice and worked tirelessly to achieve us our vary favorable commercial terms.

We are very pleased with the services of CB Richard Ellis and would highly recommend them to any client in need of similar office relocation services.

Once again, thank you for your professional advice and we look forward to working with you again in the future.

Kittikoon Gajaseni

Real Estate Manager - Thailand, Vietnam
Hewlett-Packard

I am Real Estate manager for Hewlett-Packard overseen Thailand and Vietnam portfolio. CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd. is our representative to manage a real estate requirement of our Headquarter office in Bangkok.

I have known Mr. Nithipat Tongpun, executive director, and Mrs. Maneerat Vichitrattana, director of CBRE for years of service. Since 2003, they have been provided a meaningful insight and valuable information for our decision making. All complicated real estate issues become a smooth transition under their professional leaders.

All of our transactions have been productively transferred with quantitative financial benefit returned to the company. Not only meself, but the company are very pleased with the professional service by CBRE. As a person who works in this specific area, I definitely recommend CBRE to any other firms for a deal pursue on real estate matters.

I am more than welcome to give further information as needed. I can be contacted on phone at +66 2353 9245, or written email to me at kittikoon.gajaseni@hp.com at anytime.

Roger Willbourn

Intergroup Agencies (Thailand) Ltd.
"Best estate agent I have ever dealt with anywhere in the world"

เกรียงไร แทนคุณสมบัติ

บริษัท เซนโซเรี่ยม (ประเทศไทย) จำกัด
เราพึงพอใจเป็นอย่างมากกับบริการที่ได้รับจากคุณวารีรัตน์  เมื่อติดต่อกับเธอเรารู้ได้ว่าเราได้รับบริการอย่างดี จากมืออาชีพ  หากเราต้องการที่จะหาเช่าสำนักงานอีกในอนาคต คุณวารีรัตน์จะเป็นผู้ที่เราติดต่ออย่างแน่นอน

Mr. Michele Lombari

Business Director – Asia
CNH Services (Thailand) Ltd.

We have recently had the pleasure of working with Ms. Navaporn Rattanon, the Manager of Office Services at CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd. She provided us with excellent service throughout the process by assisting us in locating new office space which fit all of our needs and then negotiating a favorable lease arrangement with the landlord.

Ms. Navaporn assisted us with every aspect of our search for a suitable property. We had rather particular needs for the new office, which Ms. Navaporn took into account during the search in order to locate many attractive properties that fit our needs. She attended each visit we made to the various prospective properties and provided excellent guidance to help us settle on a final location.

Once we decided on a location, Ms. Navaporn worked closely with us during the negotiation process with the landlord and provided objective, well-considered advice. Thanks to her efforts and diligent attention to our needs, we were able to conclude a mutually satisfactory lease arrangement with the landlord.

We highly recommend Ms. Navaporn’s services for any business that is looking to locate office in Bangkok.

Sincerely,

Don Jones

Tilleke & Gibbins
I would like to take this opportunity to express my heartfelt thanks to you for your excellent assistance not only in finding us the right office building and negotiating the lease in 2008, but also in providing us with extremely valuable market data that we used during our recent lease negotiations with the landlord. We expect to sign the new lease within the next few weeks. Our Board of Directors have also asked me to once again pass along their sincere appreciation for the extraordinary support that you have provided to us.

All of us who have worked with you over the years have been most impressed with your deep knowledge of the commercial real estate market in Bangkok. You really know your stuff As a result, we have always felt that you have consistently provided us with all the possible options from which to choose.

On both a professional and personal level. I have really appreciated the time that the two of us were able to spend together. Although we consistently focused on the task at hand, you were always able to make it fun. I only wish that I were as good as you at making work seem fun for those with whom I regularly work.

Again, thanks so much for your outstanding assistance. You are the best!

Jean Flecheux

Managing Director
Credit Agricole Corporate and Investment Bank
“Un grand bravo!!
It was a real pleasure to work with James on this transaction which appeared to all a difficult endeavor 6 months ago. 
The key was to keep the deal structure as simple as possible because it was a complex situation and to maintain the momentum. 
On both James has been definitely the man of the situation. Thank you again.”

Krishnakumar

Senior Manager
Dutch Mill Group
....our experience with CBRE and in particular with Khun Roongrat was excellent and we would highly recommend them....
Dutch Mill Co., Ltd. is one of the largest manufactures of Dairy products in Thailand. We hold top position in the Yogurt and Drinking Yogurt segments of the Dairy Industry.
With a view to expanding to ASEAN region and attracting top talent, we decided to relocate our corporate offices.
After a rigorous selection process involving 4 office properties, we selected Sathorn Square Building, Bangkok’s most prestigious new business address located inside the Central Business District, with a seamless environmental friendly design, as our new office premises.
CBRE Thailand with their comprehensive database and updated information on the Thai real estate market were instrumental in helping us to finalize Sathorn Square. Khun Roongrat Veeraparkkaroon, Director, Office Services, from CBRE clearly understood our requirements and matched them with the available properties.
She was patient and provided us valuable advice during the selection and negotiation process. Even though CBRE was the lead agent for Sathorn Square, in keeping with the spirit of partnership, she openly discussed various options and allowed us to make the right selection heeding our requirements.
As per our desire, Khun Roongrat helped us negotiate with the Landlord better lease terms not only for the present but also for the future for an extended period. Her professional and hands on approach allowed us to finalize our new offices in a timely fashion.
Overall, our experience with CBRE and in particular with Khun Roongrat was excellent and we would highly recommend them as a partner to anyone thinking of hiring a reliable and trustworthy Property Agency.

Sammy Lee

Senior Asset Portfolio Manager
ExxonMobil Hong Kong Limited

I write to express my appreciation of the excellent results accomplished by CB Richard Ellis (Thailand) Company Limited (CBRE) regarding our lease renewals of QHouse and Harindhorn Building, Bangkok, Thailand in 2013. Total 18,624 sq.m.

I met Mr. Nithipat Tongpun, Executive Director of CBRE, in 2011 where Thailand was under political unrest, and all of our offices (2,700 seats) were closed due to the riot. Thanks to Mr. Tongpun’s creative idea, by which, a temporary site of 250 seats for Business Continuity Plan was set up to deal with crisis.

Mr. Tongpun was my main point of contact throughout the lease renewal projects where he demonstrated high degree of professionalism, thorough understanding of the market and recommended effective negotiation strategies.

Last but not least, Ms. Maneerat Vichirattana, Director of CBRE, also involved in the professional analyses, seamless coordination and accurate documentation which contributed to the great results.

Agnes Ngoh

Office Coordinator - South East Asia
Boston Consulting Group (Thailand) Ltd.

CBRE was appointed by The Boston Consulting Group (Thailand) Ltd in May-August 2012 for the tenant representation service in connection of our office lease renewal project in Bangkok. The service and personal attention we received from Khun Roongrat Veeraparkkaroon was exceptional, her knowledge of the local market and professional advice helped us to conclude the negotiation in a timely manner and achieved good savings in the rental negotiation.

We have no hesitation in recommending Khun Roongrat's services to other clients.

Wanna Sasiphothiwan

Manager, Purchasing & Contract Management
Zuellig Pharma Limited

In spite of my having loads of operation issues pending for prompt settlement, I just couldn’t prolong showing my deep appreciation of all the efforts you have lavished in this deal of Zuellig Group.

We, Zuellig Pharma, truly enjoy the good qualities of your work and would, hereby, like to express our recognition of your superb performance.

It’s all a success & thanks your hard work…

Pokpong Yindeepol

Director of Real Estate
AIA Company Limited

It is our pleasure to recommend CBRE as a landlord representative to any of their potential customers. Their team of professional office leasing consultants has been a great support to us in our quest for AIA Capital Center to become one of the most successful Grade-A Office Buildings in the fridge CBD area of Ratchadapisek.

We appointed CBRE as our Principal Agent in 2013. Their office leasing team had assisted us with the formulation of a rental strategy as well as representing us on all office space enquiries, other communications and rental negotiation with prospective tenants in the market. By working with CBRE, AIA Capital Center impressively secured pre-completion commitments, and now commands the highest rental rate in our location.

I would also like to take this opportunity to extend my appreciation and thanks in particular to Khun Nithipat Tongpun (Executive Director) and Khun Roongrat Veeraparkkaroon (Director) who gave us a high level of commitment and personal attention as well as continuously share with us their wealth of experiences and market intelligence.

I would strongly recommend CBRE as the landlord representative to any project owner.

Virat Suwannarat

Human Resources Director / Project Move Leader
Moccona (Thailand) Ltd.

I am HR Director for Moccona (Thailand) Ltd. CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd is our representative to manage a real estate requirement of our Headquarter office in Bangkok.

I have known Mrs. Maneerat Vichirattana, Director of CBRE for years of service. Since 2011, she has been provided a meaningful insight and valuable information for our decision making. All complicated real estate issues become a smooth transition under her professional leader.

All of our transactions have been productively transferred with a quantitative financial benefit returned to the company. Not only myself, but the company is very pleased with the professional service by CBRE. As a person who works in this specific area, I definitely recommend CBRE to any other firms for deal pursue on real estate matters.

I am more than welcome to give further information as needed.

Charlie Utharntharm

Chief Financial Officer
LMG Insurance PublicCompany Limited

Dear Khun Roongrat,

With the recent renewal of our office lease at The Jasmine City Building, we want to express our appreciation for the dedication and excellent work rendered. The lease renewal was successful due to your excellent knowledge of the current and future rental market in Bangkok. With your assistance at the negotiation, all stakeholders were able to assess the current office rental environment, evaluate the various options and come to an agreeable conclusion.

The quality of your assistance is exceptional and your have always provided excellent service to us over the past 11 years since we first moved into our current premises. The various space additions and extensions were negotiated successfully and timely due to your expertise and solid market knowledge.

Personally, it has always been a delight to work with you. Your professionalism and dedication to the task at hand is commendable.

Yours Sincerely,

Parkes Lee

Head of Real Estate Investment – Group Investment
AIA Compamy Limited

AIA Thailand (AIAT) has appointed CB Richard Ellis (CBRE) as the Principal Leasing Agent for one of our investment properties called Capital Center (AIACC) for a period from March 2014 to November 2015. AIACC is the most prime and successful Grade-A office building in the CBD fringe of Ratchadapisek, Bangkok.

The scope of the agency services included the provision of marketing and leasing strategy and management of the transaction process on behalf of AIAT. With CBRE’s professional office leasing consultants, the lease commitment has reached 96% as of October 2015 which is undeniably impressive results for a new office building.

CBRE’s same scope of services have also been extended to one of our prime Grade-A office building in CBD Bangkok and the lease commitment rate has also remarkably been impressive.

We would like to take this opportunity to express our sincere appreciation and thanks in particular to Khun Nithipat Tongpun (Executive Director) and Khun Roongrat Veeraparkkaroon (Director) who have rendered their high level of commitment and personal attention to this assignment which has made it a great success.

วรรณา ธรรมศิริทรัพย์

ประธานกลุ่มสนับสนุนธุรกิจด้านเทคโนโลยีสารสนเทศและปฏิบัติการ
ธนาคารกรุงศรีอยุธยา จำกัด (มหาชน)

จรีพร จารุกรสกุล

ประธานเจ้าหน้าที่บริหารและรองประธานกรรมการ
บริษัท ดับบลิวเอชเอ คอร์ปอเรชั่น จำกัด (มหาชน)

We, WHA Corporation Public Company Limited, have been working with the Commercial Services Team of CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd. (“CBRE”) led by Khun Nithipat Tongpun since July 2014 for the sole agent service provided for our premium office building, SJ Infinite I Business Complex, having an approximate area of 29,000 square meters in central Bangkok area.

With its professional and efficient service, CBRE made a great contribution on forming marketing strategies and representing us on all office space enquiries, communications and negotiations with potential tenants. As such SJ Infinite I Business Complex has achieved an impressive occupancy rate within a short period, and we are confident that with CBRE’s continuing support our SJ Infinite I Business Complex will be fully occupied without difficulty.

We believe that CBRE is one of the best real estate agents in Thailand and would wholeheartedly be pleased to recommend its service.

ราตรี สกุลตันติเมธา

กรรมการผู้จัดการ
บริษัท คิมเบอร์ลี่ย์-คล๊าค ประเทศไทย จำกัด

I am writing to express appreciations for an excellent services provided by CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd; our representative for renewal negotiation for lease agreement of our Headquarter office in Bangkok and real estate advisors for our office requirements enquiries.

Mr. Nithipat Tongpun, Executive Director, and Mrs. Maneerat Vichitrattana, Director of CBRE have been provided a meaningful insight and valuable information for our decision making.

Mrs. Maneerat was our main point of contact throughout the lease renewal where she demonstrated high degree of professionalism, thorough understanding of the market and recommended effective negotiation strategies. She has been an expert who knows thoroughly in the field and very reliable to ensure accurate information are provided to us for the benefit of our company. In view of the insightful, professionalism in analyses and coordination, Mrs. Maneerat always goes the extra mile in making sure contributing to deliver the expected results.

I definitely recommend CBRE to any other firms for a deal pursue on real estate matters and especially I have no hesitation to recommend Mrs. Maneerat highly. I am more than welcome to give further information as needed. I can be contacted via email at ratree.skuntantimeta@kcc.com

มารศรี กาญจนทวีวัฒน์

ผู้อำนวยการบริหาร
บริษัท ดีลอยท์ ทู้ช โธมัทสุ ไชยยศ จำกัด

I would like to take this opportunity to express my gratitude to CBRE and especially to Khun Roongrat Veeraparkkaroon, Director of Office Services, for the excellent assistance in souring, negotiating and finalizing the new office premise of our firm – Deloitte Touche Tohmatsu Jaiyos Co., Ltd.

Our firm is a Thailand practice of Deloitte. We provide audit, tax, consulting, and financial advisory services to public and private clients spanning multiple industries. With a globally connect network of member firms in more than 150 countries and territories. In Thailand, we have been established for over 77 years, with over 1,200 professionals base in Bangkok.

With our view to expanding our business, building the next Generation workspace, strengthening our Thai legacy and our global brand eminence, we decided to relocate our office. Khun Roongrat has demonstrated her extensive knowledge of Thailand’s commercial real estate market and fully understood our requirement. Through her professional advice and dedicated assistance, we were able to get the best option of our new office which is almost 10,000 square meters at AIA Sathorn Tower – fulfilling our business expansion, reputation requirement, next Generation attraction and cost effectiveness
I have no hesitation in obtaining Khun Roongrat’s service in the future and would highly recommend CBRE and Khun Roongrat as a trustworthy property agency.

ฟ้าฟื้น เต็มบุญเกียรติ

กรรมการผู้จัดการ
บริษัท เกษร แอสเซท แมนเนจเม้นท์ จำกัด

We are writing to express our appreciation to CBRE (Thailand) Co. Ltd., especially the Commercial Services Team lead by Khun Nithipat Tongpun and Khun Maneerat Vichitrattana for their contribution on the marketing and leasing of 25,000 square meter Grade A high-end office space - Gaysorn Tower.

We have always treated CBRE as our business partner through their long standing expertise and insights on Bangkok's office market and tenant requirements. Together we have elevated the office design to the new higher level taking into consideration the future way of working through their extensive research in this area. We have captured the new Activities based work place strategy into our design from inception. The exceptional services we have experienced and valuable advice we have received give us full confidence to work with CBRE on forming rental strategies, as well as representing us on all office space enquiries, communications and rental negotiations with potential tenants in the market.

Our working experience with the CBRE team is seamless and pleasurable. We receive regular updates and advice on the market and well informed of the current deals through emails and monthly meeting. Through our team work Gaysorn Tower will be fully leased within the first year of opening (currently 85% committed after 2 months of opening) and command the highest rental in the market.

We highly recommend CBRE (Thailand) Co. Ltd. as landlord's representative to any developers or owners.

ทิฐิกร อัษฎาธร

ผู้จัดการทั่วไป
กลุ่มบริษัทน้ำตาลไทยรุ่งเรือง
เรารู้สึกประทับใจเป็นอย่างมากกับซีบีอาร์อี  คุณกุลวดีทำงานอย่างใกล้ชิดกับเราพร้อมทั้งจัดหาข้อมูลมากมายที่เป็นประโยชน์ ช่วยให้เราสามารถตัดสินใจได้อย่างง่ายดาย  อันที่จริงแล้วนั้น เราได้มองหาที่ดินมาสักระยะเวลาหนึ่งแต่ว่าไม่สามารถหาที่ถูกใจได้  แต่จากความช่วยเหลือของซีบีอาร์อี ทำให้เราได้ที่ดินที่เหมาะสมทั้งขนาดและทำเลตามที่ต้องการ เราขอชื่นชมอย่างจริงใจและขอขอบคุณ คุณกุลวดึที่ให้ความช่วยเหลือในการติดต่อ ทั้งกับเราและเจ้าของที่ดิน ทำให้การเจรจาต่อรองดำเนินไปอย่างราบรื่นจนบรรลุผลเป็นที่พึงพอใจแก่ทั้งสองฝ่าย

ราจีฟ ซู๊ด

ประธาน และ ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท อินโนเวทีฟ โกลฟส์ จํากัด
I have dealt with CBRE to acquire a property in Bangsaray in Thailand in 2014. After living in Thailand for more than 3 decades and done various transactions in Property and apartments through various brokers I found CBRE far more professional, honest and sincere and felt very very comfortable doing business through them. Their legal department does their due diligence and there was nothing for me to worry about. Our transaction went very smooth and I am looking forward to involving them in some new projects which I intend doing.

ชูเดช เตชะไพบูลย์

I would like to take this opportunity to thank CBRE Thailand and Khun Kulwadee Sawangsri for the contribution to our land sales.

Khun Kulwadee has proven to be well performing Director. She is cooperative, result oriented and has a good sense of responsibility to carry on her duty.

สุริยน พูลวรลักษณ์

กรรมการ กรรมการบริหาร
บริษัท เอ็มเจพี พร็อพเพอร์ตี้ จำกัด

บริษัท เอ็มเจพี พร็อพเพอร์ตี้ จำกัด ได้มอบหมายให้ซีบีอาร์อีเป็นตัวแทนในการตรวจสอบวิเคราะห์สถานะของอาคารสำนักงานระดับพรีเมี่ยมชื่อ "อีควิน็อกซ์ ดิ ออฟฟิศ เพลส" ก่อนทำการเจาจาซื้อขายซึ่งสำเร็จลุล่วงไปได้ด้วยดี เราชื่นชมในความพยายามและการบริการระดับมืออาชีพของซีบีอาร์อีเป็นอย่างมาก

ในนามของ เอ็มเจพี ผมขอแนะนำซีบีอาร์อีซึ่งให้บริการบนพื้นฐานของความเป็นเลิศ และเราหวังเป็นอย่างยิ่งว่าจะได้ร่วมงานกับซีบีอาร์อีอีกในอนาคต

วิลสัน ชุง

ผู้จัดการต่างประเทศ - ประเทศไทย
บริษัท เอชเคอาร์ อินเตอร์เนชั่นแนล (ประเทศไทย) จำกัด
แผนกที่ดินและอสังหาริมทรัพย์เพื่อการลงทุนของซีบีอาร์อี โดย คุณกุลวดี สว่างศรี เป็นหนึ่งในตัวแทนอสังหาริมทรัพย์ที่ดีที่สุดในตลาด  กุลวดีมีความเป็นมืออาชีพอย่างมาก  การเตรียมการต่าง ๆ เป็นไปอย่างละเอียด และมีความเข้าใจในความต้องการของทั้งผู้ขายและผู้ซื้อ

สเตฟานัส เบรเดอร์

กรรมการผู้จัดการ
บริษัท อัลเลโกร ไมโครซิสเต็มส์ (ประเทศไทย) จำกัด

(ฉบับแปล)

"ซีบีอาร์อี ช่วยดูแลในการขายโรงงานผลิตของ อัลเลโกร ไมโครซิสเต็มส์ ในประเทศไทย บริษัทฯ มีความพึงพอใจในความเป็นมืออาชีพของทีมงานซีบีอาร์อี  มีการอัปเดตข่าวสารต่าง ๆ อย่างทันท่วงที และประสบความสำเร็จในการปิดการขายโรงงาน"

พนินารถ ตียาภรณ์

กรรมการผู้จัดการ
บริษัท เอส.เอ็ม.ที.ลิสซิ่ง จำกัด

ขอบคุณสำหรับบริการที่ยอดเยี่ยม คุณนิโคลัสและคุณวรัตถ์เป็นมืออาชีพโดยแท้จริงในการปิดการซื้อขายทรัพย์ที่ถนนพระราม 1 ด้วยความสำเร็จอย่างดีเยี่ยม เรารู้สึกชื่นชมเป็นอย่างยิ่ง

ขอขอบคุณอย่างสูงอีกครั้ง

ทอมสัน ไล

ประธาน
บริษัท ทรีโอ-ทรอนิกส์ (ประเทศไทย) จำกัด

การมอบหมายให้ซีบีอาร์อีเป็นตัวแทนในการสรรหาอสังหาริมทรัพย์ เป็นประสบการณ์ที่น่าพอใจเป็นอย่างยิ่งสำหรับนักลงทุนต่างชาติอย่างเรา ซีบีอาร์อีไม่เพียงสามารถหาโรงงานที่เหมาะสมกับความต้องการของเราได้ภายในระยะเวลา 1 เดือน พวกเขายังมีความซื่อสัตย์ เอาใจใส่ และมีความเป็นมืออาชีพ

เรารู้สึกซาบซึ้งกับการดูแลอย่างใกล้ชิดในขั้นตอนการเจรจาต่อรอง ไปจนถึงการประสานงานระดับมืออาชีพกับผู้พัฒนา อีกทั้งยังอำนวยความสะดวกในเรื่องของยานพาหนะในการเดินทาง ทั้งก่อนและหลังที่จะมีการเซ็นสัญญา

โดยไม่ลังเล เรายินดีเป็นอย่างยิ่งที่จะแนะนำซีบีอาร์อีให้กับนักลงทุนต่างชาติที่วางแผนเข้ามาลงทุนจัดตั้งธุรกิจในประเทศไทย

นริศ เชยกลิ่น

ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท สิงห์ เอสเตท จำกัด (มหาชน)

เรียน ท่านผู้เกี่ยวข้อง

เราอยากจะใช้โอกาสนี้แสดงความชื่นชมอย่างจริงใจต่อ บริษัท ซีบีอาร์ (ประเทศไทย) จำกัด และ ขอขอบคุณโดยเฉพาะกับคุณนิธิพัฒน์ ทองพันธุ์ (กรรมการบริหาร) คุณมณีรัตน์ วิจิตรรัตนะ (ผู้อำนวยการ) และ คุณศรุต วีรกุล (ผู้จัดการอาวุโส) สำหรับการบริการปล่อยเช่าพื้นที่สำนักงานอย่างดีเยี่ยมของ สิงห์ คอมเพล็กซ์ ที่ตั้งอยู่บริเวณสี่แยกอโศก-เพชรบุรี และ ถนนอโศกมนตรี ซึ่งเคยเป็นสถานทูตญี่ปุ่นมาก่อน โครงการนี้ประกอบด้วย อาคารสำนักงานเกรด เอ พื้นที่ค้าปลีก และ ที่พักอาศัยระดับลักซ์ชัวรี่

ขอบเขตในการบริการของ ซีบีอาร์อี นั้นรวมไปถึงการเตรียมกลยุทธ์ทางการตลาด กลยุทธ์การปล่อยเช่าพื้นที่ รวมไปถึง การเป็นตัวแทนของเราตอบคำถามผู้ทำการสอบถามข้อมูลพื้นที่สำนักงานทั้งหมด ติดต่อสื่อสารและเจรจาต่อรองการเช่าพื้นที่สำนักงานกับผู้เช่าที่มีศักยภาพในตลาด

ประสบการณ์การทำงานของเรากับทีมซีบีอาร์อี เป็นที่น่าพอใจอย่างมาก ข้อตกลงในการปล่อยเช่าพื้นที่สามารถทำได้ถึง 72% ภายในเดือนตุลาคม 2561 ซึ่งเป็นผลลัพธ์ที่น่าประทับใจสำหรับอาคารสำนักงานแห่งใหม่

ด้วยความเป็นมืออาชีพของ ซีบีอาร์อี ในการเป็นที่ปรึกษาด้านการปล่อยเช่าพื้นที่สำนักงาน  เราขอขอบคุณทีมงานสำหรับความมานะ พยายาม และการบริการอย่างมีประสิทธิภาพ  และในฐานะตัวแทนของเจ้าของอาคาร ขอแนะนำซีบีอาร์อีเป็นอย่างยิ่งต่อเจ้าของพื้นที่หรือผู้พัฒนาอาคาร

ขอแสดงความนับถือ

ดูเพิ่มเติม

ลิม ไอ ยี่

ผู้อำนวยการฝ่ายพัฒนาธุรกิจ เอเชียแปซิฟิก
บริษัท ไอดับบลิวจี จำกัด

ดิฉันขอแสดงความขอบคุณอย่างสุดซึ้งต่อ คุณรุ่งรัตน์ วีระภาคย์การุณ ผู้อำนวยการ หัวหน้าแผนกพื้นที่สำนักงาน และ คุณศุภกฤต มหาดำรงค์กุล ผู้จัดการ แผนกพื้นที่สำนักงาน ที่ได้ทำงานร่วมกันตลอดหลายปีที่ IWG

พวกเขาเป็นมืออาชีพ เฉลี่ยวฉลาด โปร่งใส และ เป็นกันเองในทุก ๆ การติดต่อสื่อสาร พวกเขามีความซื่อสัตย์ในการประเมินตลาดปัจจุบันและให้คำแนะนำอย่างตรงไปตรงมา ถึงแม้ว่าลูกค้านั้นจะไม่ใช่ลูกค้าของซีบีอาร์อี ก็ตาม ที่มากไปกว่านั้น พวกเขาช่วยเหลือเราในทุก ๆ ด้านทันทีที่เราต้องการ

ซีบีอาร์เป็นมืออาชีพ มีความเป็นกลางให้กับเจ้าของพื้นที่และผู้เช่า พวกเขากระตือรือล้นที่จะเรียนรู้ทำความเข้าใจในนโยบาย กลยุทธ์ และแนวทางของเรา และ แนะนำผู้ที่จะมาร่วมงานให้กับเราได้อย่างถูกต้อง ด้วยการสนับสนุนของพวกเขา เราได้ขยายธุรกิจ เติบโต และดำเนินธุรกิจในประเทศไทยด้วยศูนย์การแสดงที่ดีทั้งหมดสำหรับแบรนด์สเปซ รีจัส และ เอชคิว

ด้วยความวิริยะ และอดทน พวกเขาแนะนำดีลส์ดี ๆ ให้เรามากมาย พวกเขาไม่สร้างความกดดันแต่เสนอทางเลือกและแนวทางแก้ปัญหาที่ดีเมื่อมีความท้าทายเกิดขึ้น

ดิฉันดูแลกิจกรรมทางด้านอสังหาริมทรัพย์ในระดับภูมิภาคสำหรับ ไอดับบลิวจี ในเอเชียแปซิฟิก ดิฉันประทับใจพวกเขาอย่างมาก และยินดีที่จะรับรองว่าพวกเขาคือหนึ่งในทีมที่ดีที่สุดที่ฉันเคยร่วมงานในวงการอสังหาริมทรัพย์ในเอเชียแปซิฟิก และภายในซีบีอาร์อีในภูมิภาคนี้ มันเป็นความรู้สึกที่น่ายินดีอย่างยิ่งที่ได้รู้จักพวกเขาทั้งระดับอาชีพและระดับส่วนตัว

วิลาวรรณ ดาวสุวรรณ

ผู้จัดการฝ่าย | แผนกการเงินและบัญชี
บริษัท ไซโก้ อินสทรูเมนท์ (ประเทศไทย) จำกัด

ก่อนอื่น เราขอกล่าวขอบคุณซีบีอาร์อี ที่ช่วยเหลือให้ธุรกรรมนี้สำเร็จลุล่วงได้อย่างราบรื่น

ทีมของซีบีอาร์อี ให้ความร่วมมือ เป็นที่น่าเชื่อถือ และมีความเป็นมืออาชีพสูง พวกเขาให้ข้อมูลเชิงลึก แนะนำ ช่วยเหลือในการร่างสัญญาและตรวจสอบสัญญา เราสามารถกล่าวได้ว่าธุรกรรมนี้จะไม่สามารถสำเร็จได้อย่างราบรื่นหากไม่ได้รับความช่วยเหลือจากซีบีอาร์อี

โจอี้ ไล

ประธานเจ้าหน้าที่ฝ่ายการเงิน
บริษัท เลเจนด์ จีเวลรี่ ประเทศไทย จำกัด

ผมรู้สึกยินดีที่การโอนกรรมสิทธิ์ในอสังหาริมทรัพย์ที่กรมที่ดินเมื่อวันศุกร์ที่ผ่านมาสำเร็จเรียบร้อย และเราได้เริ่มจัดเตรียมโรงงานในสัปดาห์นี้ ขอบคุณที่คอยดูแลด้านเอกสารและกระบวนการด้านกฎหมายเพื่อให้มั่นใจว่าธุรกรรมนี้จะสำเร็จลุล่วงไปได้ด้วยดี เราขอชื่นชม

ผมมีความเห็นว่า ทีมงานของซีบีอาร์อี มีความเป็นมืออาชีพและสามารถให้คำแนะนำที่ชัดเจนเพื่อให้การโอนกรรมสิทธิ์ในอสังหาริมทรัพย์สำเร็จลุล่วง ขอขอบคุณ

เตชนันท์ ตั้งเทวนนท์

ผู้บริหารฝ่ายการตลาด
บริษัท ไวท์ไลน์กรุ๊ป จำกัด

เราอยากจะแสดงความชื่นชมอย่างจริงใจต่อความช่วยเหลือของซีบีอาร์อี ในด้านการจัดหาพื้นที่ค้าปลีกที่อาคารอินเตอร์เช้นจ์ 21 และเมืองไทยภัทร และเจรจาต่อรองค่าเช่าพื้นที่สำหรับสาขาใหม่ของเรา

การเข้ามามีส่วนร่วมของซีบีอาร์อี มีส่วนสำคัญอย่างมากต่อความสำเร็จในการขยายพื้นที่ค้าปลีก ซึ่งทำให้เราได้มีโอกาสดี ๆ มากมาย ซีบีอาร์อีมีความเป็นมืออาชีพและมีประสิทธิภาพในการเจรจาต่อรองแม้ในสถานการณ์ที่ซับซ้อน

นอกจากนี้ ซีบีอาร์อียังคอยอัพเดทเกี่ยวกับโครงการใหม่ ๆ ให้เราอย่างสม่ำเสมอ คุณสุพัตรา มีความเข้าใจถึงสิ่งที่เราต้องการ มีความกระตือรือร้นในการให้คำแนะนำและข้อมูลที่สำคัญต่าง ๆ ที่เป็นประโยชน์ต่อการเช่าพื้นที่ของเราเป็นอย่างมาก พวกเขาปฎิบัติงานได้อย่างสมบูรณ์เมื่อต้องทำการเจรจากับเจ้าของพื้นที่แทนเราเพื่อให้เราได้รับข้อเสนอและเงื่อนไขที่ดีที่สุด

สำหรับผู้ที่กำลังมองหาตัวแทนด้านพื้นที่ค้าปลีกที่เป็นมืออาชีพ ซีบีอาร์อีจะเป็นบริษัทฯ แรกที่เราจะแนะนำอย่างแน่นอน

Chotmanee Pornnimit

Takara Japan IVF Bangkok
Thank you CBRE for helping us finding the space for our first clinic in Thailand. We appreciate your professional work and excellent service. We would like to thank Khun Onpicha for helping us from the very first stage and continue to give us support through all the way until the deal it is closed with a very satisfying offer.

Supaporn Naknukool, Ph.D.

Director Manager
ALCAT (Thailand) Co., Ltd
We have contacted CBRE retail team for our first branch in Thailand. With CBRE's help, we were offered with many good potential locations that suit our business and very exclusive offers to choose from. Thank you Khun Onplcha for your great service and for securing the best deal for our first branch.

Montinee Kewpaisal

Director
QiSS Community Mall
It is our great pleasure to have CBRE as our sole agent. CBRE, especially the retail team, has done a great job in retail occupancy. As a new developer, we highly appreciate your professional support on consultancy and leasing services, which was far beyond our expectations. Like a one-stop service, CBRE retail team has impressed us with their fresh market knowledge and tangible retail strategy. CBRE is not an agent to come and coolly leave; but our best partner who comes and warmly continues on the path to our success. They have proven to us that we have chosen the right real estate agent and we will definitely continue our relationship for our next step of glory.

Tiyttida Thammapatcharanan

ISOPTIK Co., Ltd.
The service and personal attention I have received from CBRE Thailand is of a very high standard. CBRE Retail team is an efficient and professional team. I am completely satisfied with the level of service and the responsiveness they show. They provides  a high and consistent level of service and when I CBRE regarding relocate and expand our flagship store was prepared to spend the time to advise me on issues to consider and how to achieve a good result. I trust and would recommend CBRE to anyone seeking a good Retail space and consultancy. "Thank you very much for the great service."

Khemika Chivaporthip

ผู้ร่วมก่อตั้ง
LVNL Co., Ltd.

lt is our pleasure to write this testimonial. We worked with the CBRE Retail Team to identify a prime location for our first fitness studio in Bangkok for Physique 57, a well-loved, barre-based exercise from New York City. We are delighted with our overall experiences and find CBRE Thailand to be professional, courteous, and honest. When communicating with potential landlords during the negotiation process, CBRE Retail staff could be assertive, yet polite - another good quality we value.

CBRE Retail staffs performed various tasks with efficiency and effectiveness and were willing to help us solve any problems at hands (with smiles) and eventually achieve our goal. They communicated with us frequently and responded to our questions and concerns in a timely manner. They also went out of their way to provide post-transaction services. Keep up the good work!

Jiyong Kim

Managing Directior
Tom N Toms Holding Co., Ltd.

I am writing to strongly recommend CBRE as our Retail agency.

We would like to express our appreciation for helping us to secure right properties in Thailand as a partner.

And, we also appreciate for a professional and excellent service as helping us from the very first stage and providing us with all supports through all the way until the deal done with a very satisfying service.

We strongly wish to continue our appointment of CBRE as our property agency and partner for the further expansion of our business.

Treenat Jaiyasarn

Managing Directior
Westminster International Co., Ltd.

We would like to thank you for all the work and effort your company did to support us with a professional work and excellent service.

At all times your communication was excellent. We were always kept informed about viewings and the progress of our deal and very appreciate your professional work and excellent service for our relocate branch.

We highly recommend CBRE Thailand for a personal approach and efficient retail service.

Mark Jobling

ประธานบริษัท
Bounceinc (Thailand) Limited

ณรัล วิวรรธนไกร

ผู้ช่วยกรรมการผู้จัดการ
บริษัท สยามเวลเนสกรุ๊ป จำกัด (มหาชน)
We would like to express our heartfelt appreciation for the hard work of the CBRE team introducing and assisting us to secure a very potential location on Ratchadapisek Road. Khun Jariya and Khun Suthita were thorough in ascertaining to our lease. They always perform on our behalf at their best when negotiating with the landlord in order to provide us the best lease terms and conditions. For anyone looking for a professional retail agency, CBRE will surely be our first recommendation.

Gilles Mahe

CEO Laureate Thailand
มหาวิทยาลัยนานาชาติแสตมฟอร์ด
CBRE (Thailand) Co., Ltd, as our retail agency and consultancy, has done good work in helping us settle into a very prime area of Bangkok. We were appreciated with the useful and solid information they were able to provide regarding the launch of our business. This testimonial is a good opportunity for us to express our gratitude to CBRE.

ฐนกฤตย์ สุรกิจบวร

ประธานฝ่ายปฎิบัติการ
กลุ่ม Absolute You
We would like to express our sincere appreciation for the hard work of the CBRE team on assisting us to secure a space at G Tower, as well as negotiate the lease for our new branch. Khun Arisara was very thorough in ascertaining our requirements and actively gave recommendations and solid information that was very beneficial and important to our lease. They performed perfectly on our behalf when negotiating with the landlord in order to provide us the best lease terms and conditions. For anyone looking for a professional retail agency, CBRE will surely be our first recommendation.

วฤธ ใต้ฟ้ายงวิจิตร

ประธานฝ่ายปฎิบัติการ
ประธานฝ่ายปฎิบัติการ
We would like to express our sincere appreciation for the hard work of the CBRE team on assisting us to secure a space at G Tower, as well as negotiation of the lease for our business. Khun Kittiya was very thorough in ascertaining our requirements and actively gave recommendations and solid information that were beneficial and important to our lease. She performed perfectly on our behalf while negotiating with the landlord in order to provide us the best lease terms and conditions. For anyone looking for a professional retail agency, CBRE will surely be our first recommendation.

สุรีย์ บินอับดุลละ

ผู้จัดการแผนกพิเศษ ฝ่ายปฎิบัติการ 2
บริษัท ซีพี ออลล์ จำกัด (มหาชน)
We would like to express our sincere appreciation for the hard work of the CBRE team on assisting us to secure a space at Gaysorn Tower, as well as negotiate of the lease for our new branch. Khun Parima was very thorough in ascertaining our requirements and actively gave recommendations and solid information that was very beneficial and important to our lease. They performed perfectly on our behalf when negotiating with the landlord in order to provide us the best lease terms and conditions. For anyone looking for a professional retail agency, CBRE will surely be our first recommendation.

พัชรวรรณ ชื่นฉาย

ผู้จัดการฝ่ายพัฒนาธุรกิจและการตลาด
บริษัท ซิงไท่ เทรดดิ้ง จำกัด (มินิโซ ไทยแลนด์)
We would like to express our heartfelt appreciation for the hard work of the CBRE team on assisting us to secure a space at very lively location on Ratchadapisek Road, as well as negotiate of the lease for our new branch. Khun Ketsaree was very thorough in ascertaining our requirements and actively gave recommendations and solid information, that were very beneficial and important to our lease. They performed perfectly on our behalf when negotiating with the landlord in order to provide us the best lease terms and conditions. They also put great efforts in finding prospects for our expansion. For anyone looking for a professional retail agency, CBRE will surely be our first recommendation.

ศิรินันท์ องค์พิพัฒนกุล

ผู้อำนวยการฝ่ายขายและการตลาด
บริษัท ฮั่วเซ่งฮงติ่มซำ จำกัด
We would like to express our heartfelt appreciation for the hard work of the CBRE team as a non-exclusive agent for our company for assisting, coordinating, and providing our requirements, as well as negotiating for lease our new branch. Khun Ketsaree was very thorough in ascertaining our requirements and actively gave recommendations and accurate information, that were very beneficial and important in our lease. They performed excellently on our behalf, successfully negotiating with and securing from to landlord. They also put great efforts in finding prospects for our expansion plan. For anyone looking for a professional retail agency, CBRE will surely be our first recommendation.

Khuntong Chalapati

Vice President, Head of Property Management Division
Total Access Communication PLC.

I am writing this letter to express our sincere thanks to the CB Richard Ellis Office Services Team in Thailand and its representatives Khun Nithipat Tongpun and Khun Maneerat Vichitrattana, in assisting with our recent Thailand office expansion and relocation.

Over the last one year, Khun Nithipat and Khun Maneerat took time to understand our needs, provided value options and insights, supplied quantitative and qualitative advice and worked tirelessly to achieve us our vary favorable commercial terms.

We are very pleased with the services of CB Richard Ellis and would highly recommend them to any client in need of similar office relocation services.

Once again, thank you for your professional advice and we look forward to working with you again in the future.

Kittikoon Gajaseni

Real Estate Manager - Thailand, Vietnam
Hewlett-Packard

I am Real Estate manager for Hewlett-Packard overseen Thailand and Vietnam portfolio. CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd. is our representative to manage a real estate requirement of our Headquarter office in Bangkok.

I have known Mr. Nithipat Tongpun, executive director, and Mrs. Maneerat Vichitrattana, director of CBRE for years of service. Since 2003, they have been provided a meaningful insight and valuable information for our decision making. All complicated real estate issues become a smooth transition under their professional leaders.

All of our transactions have been productively transferred with quantitative financial benefit returned to the company. Not only meself, but the company are very pleased with the professional service by CBRE. As a person who works in this specific area, I definitely recommend CBRE to any other firms for a deal pursue on real estate matters.

I am more than welcome to give further information as needed. I can be contacted on phone at +66 2353 9245, or written email to me at kittikoon.gajaseni@hp.com at anytime.

Roger Willbourn

Intergroup Agencies (Thailand) Ltd.
"Best estate agent I have ever dealt with anywhere in the world"

เกรียงไร แทนคุณสมบัติ

บริษัท เซนโซเรี่ยม (ประเทศไทย) จำกัด
เราพึงพอใจเป็นอย่างมากกับบริการที่ได้รับจากคุณวารีรัตน์  เมื่อติดต่อกับเธอเรารู้ได้ว่าเราได้รับบริการอย่างดี จากมืออาชีพ  หากเราต้องการที่จะหาเช่าสำนักงานอีกในอนาคต คุณวารีรัตน์จะเป็นผู้ที่เราติดต่ออย่างแน่นอน

Mr. Michele Lombari

Business Director – Asia
CNH Services (Thailand) Ltd.

We have recently had the pleasure of working with Ms. Navaporn Rattanon, the Manager of Office Services at CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd. She provided us with excellent service throughout the process by assisting us in locating new office space which fit all of our needs and then negotiating a favorable lease arrangement with the landlord.

Ms. Navaporn assisted us with every aspect of our search for a suitable property. We had rather particular needs for the new office, which Ms. Navaporn took into account during the search in order to locate many attractive properties that fit our needs. She attended each visit we made to the various prospective properties and provided excellent guidance to help us settle on a final location.

Once we decided on a location, Ms. Navaporn worked closely with us during the negotiation process with the landlord and provided objective, well-considered advice. Thanks to her efforts and diligent attention to our needs, we were able to conclude a mutually satisfactory lease arrangement with the landlord.

We highly recommend Ms. Navaporn’s services for any business that is looking to locate office in Bangkok.

Sincerely,

Don Jones

Tilleke & Gibbins
I would like to take this opportunity to express my heartfelt thanks to you for your excellent assistance not only in finding us the right office building and negotiating the lease in 2008, but also in providing us with extremely valuable market data that we used during our recent lease negotiations with the landlord. We expect to sign the new lease within the next few weeks. Our Board of Directors have also asked me to once again pass along their sincere appreciation for the extraordinary support that you have provided to us.

All of us who have worked with you over the years have been most impressed with your deep knowledge of the commercial real estate market in Bangkok. You really know your stuff As a result, we have always felt that you have consistently provided us with all the possible options from which to choose.

On both a professional and personal level. I have really appreciated the time that the two of us were able to spend together. Although we consistently focused on the task at hand, you were always able to make it fun. I only wish that I were as good as you at making work seem fun for those with whom I regularly work.

Again, thanks so much for your outstanding assistance. You are the best!

Jean Flecheux

Managing Director
Credit Agricole Corporate and Investment Bank
“Un grand bravo!!
It was a real pleasure to work with James on this transaction which appeared to all a difficult endeavor 6 months ago. 
The key was to keep the deal structure as simple as possible because it was a complex situation and to maintain the momentum. 
On both James has been definitely the man of the situation. Thank you again.”

Krishnakumar

Senior Manager
Dutch Mill Group
....our experience with CBRE and in particular with Khun Roongrat was excellent and we would highly recommend them....
Dutch Mill Co., Ltd. is one of the largest manufactures of Dairy products in Thailand. We hold top position in the Yogurt and Drinking Yogurt segments of the Dairy Industry.
With a view to expanding to ASEAN region and attracting top talent, we decided to relocate our corporate offices.
After a rigorous selection process involving 4 office properties, we selected Sathorn Square Building, Bangkok’s most prestigious new business address located inside the Central Business District, with a seamless environmental friendly design, as our new office premises.
CBRE Thailand with their comprehensive database and updated information on the Thai real estate market were instrumental in helping us to finalize Sathorn Square. Khun Roongrat Veeraparkkaroon, Director, Office Services, from CBRE clearly understood our requirements and matched them with the available properties.
She was patient and provided us valuable advice during the selection and negotiation process. Even though CBRE was the lead agent for Sathorn Square, in keeping with the spirit of partnership, she openly discussed various options and allowed us to make the right selection heeding our requirements.
As per our desire, Khun Roongrat helped us negotiate with the Landlord better lease terms not only for the present but also for the future for an extended period. Her professional and hands on approach allowed us to finalize our new offices in a timely fashion.
Overall, our experience with CBRE and in particular with Khun Roongrat was excellent and we would highly recommend them as a partner to anyone thinking of hiring a reliable and trustworthy Property Agency.

Sammy Lee

Senior Asset Portfolio Manager
ExxonMobil Hong Kong Limited

I write to express my appreciation of the excellent results accomplished by CB Richard Ellis (Thailand) Company Limited (CBRE) regarding our lease renewals of QHouse and Harindhorn Building, Bangkok, Thailand in 2013. Total 18,624 sq.m.

I met Mr. Nithipat Tongpun, Executive Director of CBRE, in 2011 where Thailand was under political unrest, and all of our offices (2,700 seats) were closed due to the riot. Thanks to Mr. Tongpun’s creative idea, by which, a temporary site of 250 seats for Business Continuity Plan was set up to deal with crisis.

Mr. Tongpun was my main point of contact throughout the lease renewal projects where he demonstrated high degree of professionalism, thorough understanding of the market and recommended effective negotiation strategies.

Last but not least, Ms. Maneerat Vichirattana, Director of CBRE, also involved in the professional analyses, seamless coordination and accurate documentation which contributed to the great results.

Agnes Ngoh

Office Coordinator - South East Asia
Boston Consulting Group (Thailand) Ltd.

CBRE was appointed by The Boston Consulting Group (Thailand) Ltd in May-August 2012 for the tenant representation service in connection of our office lease renewal project in Bangkok. The service and personal attention we received from Khun Roongrat Veeraparkkaroon was exceptional, her knowledge of the local market and professional advice helped us to conclude the negotiation in a timely manner and achieved good savings in the rental negotiation.

We have no hesitation in recommending Khun Roongrat's services to other clients.

Wanna Sasiphothiwan

Manager, Purchasing & Contract Management
Zuellig Pharma Limited

In spite of my having loads of operation issues pending for prompt settlement, I just couldn’t prolong showing my deep appreciation of all the efforts you have lavished in this deal of Zuellig Group.

We, Zuellig Pharma, truly enjoy the good qualities of your work and would, hereby, like to express our recognition of your superb performance.

It’s all a success & thanks your hard work…

Pokpong Yindeepol

Director of Real Estate
AIA Company Limited

It is our pleasure to recommend CBRE as a landlord representative to any of their potential customers. Their team of professional office leasing consultants has been a great support to us in our quest for AIA Capital Center to become one of the most successful Grade-A Office Buildings in the fridge CBD area of Ratchadapisek.

We appointed CBRE as our Principal Agent in 2013. Their office leasing team had assisted us with the formulation of a rental strategy as well as representing us on all office space enquiries, other communications and rental negotiation with prospective tenants in the market. By working with CBRE, AIA Capital Center impressively secured pre-completion commitments, and now commands the highest rental rate in our location.

I would also like to take this opportunity to extend my appreciation and thanks in particular to Khun Nithipat Tongpun (Executive Director) and Khun Roongrat Veeraparkkaroon (Director) who gave us a high level of commitment and personal attention as well as continuously share with us their wealth of experiences and market intelligence.

I would strongly recommend CBRE as the landlord representative to any project owner.

Virat Suwannarat

Human Resources Director / Project Move Leader
Moccona (Thailand) Ltd.

I am HR Director for Moccona (Thailand) Ltd. CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd is our representative to manage a real estate requirement of our Headquarter office in Bangkok.

I have known Mrs. Maneerat Vichirattana, Director of CBRE for years of service. Since 2011, she has been provided a meaningful insight and valuable information for our decision making. All complicated real estate issues become a smooth transition under her professional leader.

All of our transactions have been productively transferred with a quantitative financial benefit returned to the company. Not only myself, but the company is very pleased with the professional service by CBRE. As a person who works in this specific area, I definitely recommend CBRE to any other firms for deal pursue on real estate matters.

I am more than welcome to give further information as needed.

Charlie Utharntharm

Chief Financial Officer
LMG Insurance PublicCompany Limited

Dear Khun Roongrat,

With the recent renewal of our office lease at The Jasmine City Building, we want to express our appreciation for the dedication and excellent work rendered. The lease renewal was successful due to your excellent knowledge of the current and future rental market in Bangkok. With your assistance at the negotiation, all stakeholders were able to assess the current office rental environment, evaluate the various options and come to an agreeable conclusion.

The quality of your assistance is exceptional and your have always provided excellent service to us over the past 11 years since we first moved into our current premises. The various space additions and extensions were negotiated successfully and timely due to your expertise and solid market knowledge.

Personally, it has always been a delight to work with you. Your professionalism and dedication to the task at hand is commendable.

Yours Sincerely,

Parkes Lee

Head of Real Estate Investment – Group Investment
AIA Compamy Limited

AIA Thailand (AIAT) has appointed CB Richard Ellis (CBRE) as the Principal Leasing Agent for one of our investment properties called Capital Center (AIACC) for a period from March 2014 to November 2015. AIACC is the most prime and successful Grade-A office building in the CBD fringe of Ratchadapisek, Bangkok.

The scope of the agency services included the provision of marketing and leasing strategy and management of the transaction process on behalf of AIAT. With CBRE’s professional office leasing consultants, the lease commitment has reached 96% as of October 2015 which is undeniably impressive results for a new office building.

CBRE’s same scope of services have also been extended to one of our prime Grade-A office building in CBD Bangkok and the lease commitment rate has also remarkably been impressive.

We would like to take this opportunity to express our sincere appreciation and thanks in particular to Khun Nithipat Tongpun (Executive Director) and Khun Roongrat Veeraparkkaroon (Director) who have rendered their high level of commitment and personal attention to this assignment which has made it a great success.

วรรณา ธรรมศิริทรัพย์

ประธานกลุ่มสนับสนุนธุรกิจด้านเทคโนโลยีสารสนเทศและปฏิบัติการ
ธนาคารกรุงศรีอยุธยา จำกัด (มหาชน)

จรีพร จารุกรสกุล

ประธานเจ้าหน้าที่บริหารและรองประธานกรรมการ
บริษัท ดับบลิวเอชเอ คอร์ปอเรชั่น จำกัด (มหาชน)

We, WHA Corporation Public Company Limited, have been working with the Commercial Services Team of CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd. (“CBRE”) led by Khun Nithipat Tongpun since July 2014 for the sole agent service provided for our premium office building, SJ Infinite I Business Complex, having an approximate area of 29,000 square meters in central Bangkok area.

With its professional and efficient service, CBRE made a great contribution on forming marketing strategies and representing us on all office space enquiries, communications and negotiations with potential tenants. As such SJ Infinite I Business Complex has achieved an impressive occupancy rate within a short period, and we are confident that with CBRE’s continuing support our SJ Infinite I Business Complex will be fully occupied without difficulty.

We believe that CBRE is one of the best real estate agents in Thailand and would wholeheartedly be pleased to recommend its service.

ราตรี สกุลตันติเมธา

กรรมการผู้จัดการ
บริษัท คิมเบอร์ลี่ย์-คล๊าค ประเทศไทย จำกัด

I am writing to express appreciations for an excellent services provided by CB Richard Ellis (Thailand) Co., Ltd; our representative for renewal negotiation for lease agreement of our Headquarter office in Bangkok and real estate advisors for our office requirements enquiries.

Mr. Nithipat Tongpun, Executive Director, and Mrs. Maneerat Vichitrattana, Director of CBRE have been provided a meaningful insight and valuable information for our decision making.

Mrs. Maneerat was our main point of contact throughout the lease renewal where she demonstrated high degree of professionalism, thorough understanding of the market and recommended effective negotiation strategies. She has been an expert who knows thoroughly in the field and very reliable to ensure accurate information are provided to us for the benefit of our company. In view of the insightful, professionalism in analyses and coordination, Mrs. Maneerat always goes the extra mile in making sure contributing to deliver the expected results.

I definitely recommend CBRE to any other firms for a deal pursue on real estate matters and especially I have no hesitation to recommend Mrs. Maneerat highly. I am more than welcome to give further information as needed. I can be contacted via email at ratree.skuntantimeta@kcc.com

มารศรี กาญจนทวีวัฒน์

ผู้อำนวยการบริหาร
บริษัท ดีลอยท์ ทู้ช โธมัทสุ ไชยยศ จำกัด

I would like to take this opportunity to express my gratitude to CBRE and especially to Khun Roongrat Veeraparkkaroon, Director of Office Services, for the excellent assistance in souring, negotiating and finalizing the new office premise of our firm – Deloitte Touche Tohmatsu Jaiyos Co., Ltd.

Our firm is a Thailand practice of Deloitte. We provide audit, tax, consulting, and financial advisory services to public and private clients spanning multiple industries. With a globally connect network of member firms in more than 150 countries and territories. In Thailand, we have been established for over 77 years, with over 1,200 professionals base in Bangkok.

With our view to expanding our business, building the next Generation workspace, strengthening our Thai legacy and our global brand eminence, we decided to relocate our office. Khun Roongrat has demonstrated her extensive knowledge of Thailand’s commercial real estate market and fully understood our requirement. Through her professional advice and dedicated assistance, we were able to get the best option of our new office which is almost 10,000 square meters at AIA Sathorn Tower – fulfilling our business expansion, reputation requirement, next Generation attraction and cost effectiveness
I have no hesitation in obtaining Khun Roongrat’s service in the future and would highly recommend CBRE and Khun Roongrat as a trustworthy property agency.

ฟ้าฟื้น เต็มบุญเกียรติ

กรรมการผู้จัดการ
บริษัท เกษร แอสเซท แมนเนจเม้นท์ จำกัด

We are writing to express our appreciation to CBRE (Thailand) Co. Ltd., especially the Commercial Services Team lead by Khun Nithipat Tongpun and Khun Maneerat Vichitrattana for their contribution on the marketing and leasing of 25,000 square meter Grade A high-end office space - Gaysorn Tower.

We have always treated CBRE as our business partner through their long standing expertise and insights on Bangkok's office market and tenant requirements. Together we have elevated the office design to the new higher level taking into consideration the future way of working through their extensive research in this area. We have captured the new Activities based work place strategy into our design from inception. The exceptional services we have experienced and valuable advice we have received give us full confidence to work with CBRE on forming rental strategies, as well as representing us on all office space enquiries, communications and rental negotiations with potential tenants in the market.

Our working experience with the CBRE team is seamless and pleasurable. We receive regular updates and advice on the market and well informed of the current deals through emails and monthly meeting. Through our team work Gaysorn Tower will be fully leased within the first year of opening (currently 85% committed after 2 months of opening) and command the highest rental in the market.

We highly recommend CBRE (Thailand) Co. Ltd. as landlord's representative to any developers or owners.

ทิฐิกร อัษฎาธร

ผู้จัดการทั่วไป
กลุ่มบริษัทน้ำตาลไทยรุ่งเรือง
เรารู้สึกประทับใจเป็นอย่างมากกับซีบีอาร์อี  คุณกุลวดีทำงานอย่างใกล้ชิดกับเราพร้อมทั้งจัดหาข้อมูลมากมายที่เป็นประโยชน์ ช่วยให้เราสามารถตัดสินใจได้อย่างง่ายดาย  อันที่จริงแล้วนั้น เราได้มองหาที่ดินมาสักระยะเวลาหนึ่งแต่ว่าไม่สามารถหาที่ถูกใจได้  แต่จากความช่วยเหลือของซีบีอาร์อี ทำให้เราได้ที่ดินที่เหมาะสมทั้งขนาดและทำเลตามที่ต้องการ เราขอชื่นชมอย่างจริงใจและขอขอบคุณ คุณกุลวดึที่ให้ความช่วยเหลือในการติดต่อ ทั้งกับเราและเจ้าของที่ดิน ทำให้การเจรจาต่อรองดำเนินไปอย่างราบรื่นจนบรรลุผลเป็นที่พึงพอใจแก่ทั้งสองฝ่าย

ราจีฟ ซู๊ด

ประธาน และ ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร
บริษัท อินโนเวทีฟ โกลฟส์ จํากัด
I have dealt with CBRE to acquire a property in Bangsaray in Thailand in 2014. After living in Thailand for more than 3 decades and done various transactions in Property and apartments through various brokers I found CBRE far more professional, honest and sincere and felt very very comfortable doing business through them. Their legal department does their due diligence and there was nothing for me to worry about. Our transaction went very smooth and I am looking forward to involving them in some new projects which I intend doing.

ชูเดช เตชะไพบูลย์

I would like to take this opportunity to thank CBRE Thailand and Khun Kulwadee Sawangsri for the contribution to our land sales.

Khun Kulwadee has proven to be well performing Director. She is cooperative, result oriented and has a good sense of responsibility to carry on her duty.

สุริยน พูลวรลักษณ์

กรรมการ กรรมการบริหาร
บริษัท เอ็มเจพี พร็อพเพอร์ตี้ จำกัด

บริษัท เอ็มเจพี พร็อพเพอร์ตี้ จำกัด ได้มอบหมายให้ซีบีอาร์อีเป็นตัวแทนในการตรวจสอบวิเคราะห์สถานะของอาคารสำนักงานระดับพรีเมี่ยมชื่อ "อีควิน็อกซ์ ดิ ออฟฟิศ เพลส" ก่อนทำการเจาจาซื้อขายซึ่งสำเร็จลุล่วงไปได้ด้วยดี เราชื่นชมในความพยายามและการบริการระดับมืออาชีพของซีบีอาร์อีเป็นอย่างมาก

ในนามของ เอ็มเจพี ผมขอแนะนำซีบีอาร์อีซึ่งให้บริการบนพื้นฐานของความเป็นเลิศ และเราหวังเป็นอย่างยิ่งว่าจะได้ร่วมงานกับซีบีอาร์อีอีกในอนาคต

วิลสัน ชุง

ผู้จัดการต่างประเทศ - ประเทศไทย
บริษัท เอชเคอาร์ อินเตอร์เนชั่นแนล (ประเทศไทย) จำกัด
แผนกที่ดินและอสังหาริมทรัพย์เพื่อการลงทุนของซีบีอาร์อี โดย คุณกุลวดี สว่างศรี เป็นหนึ่งในตัวแทนอสังหาริมทรัพย์ที่ดีที่สุดในตลาด  กุลวดีมีความเป็นมืออาชีพอย่างมาก  การเตรียมการต่าง ๆ เป็นไปอย่างละเอียด และมีความเข้าใจในความต้องการของทั้งผู้ขายและผู้ซื้อ
ติดต่อเรา